Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers klaar, genieten maar! Gloednieuw seizoen ‘Heel Holland Bakt’ start nog dit jaar op déze datum

Kijkers klaar, genieten maar! Gloednieuw seizoen ‘Heel Holland Bakt’ start nog dit jaar op déze datum

Thuis & wonen
Kijkers klaar, genieten maar! Gloednieuw seizoen ‘Heel Holland Bakt’ start nog dit jaar op déze datum

Als je stampensvol zit van de kalkoen, beef Wellington, ragout, stoofperen en trifle, kun je na afloop van de kerstdagen uitbuiken met… héél veel taart! Bakfans hebben immers na de kerst nog iets om zich op te verheugen: het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Omroep MAX maakt donderdag bekend dat het programma op zondag 27 december weer van start gaat. Het was jurylid Janny van der Heijden die het grote nieuws op Instagram bekend mocht maken.

Belangrijk agendapunt

In een video roept gebaksexpert Janny iedereen op om de datum in de agenda te zetten. Woensdag hintte mede-jurylid Robèrt van Beckhoven ook al op de start van het programma. Hij zette het alvast in zijn eigen agenda, maar in die video was de datum nog niet in beeld te zien.

Beslag(en) ten ijs

In het achtste seizoen van het bakprogramma wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de coronamaatregelen, laat Omroep MAX in een verklaring weten. “De HHB-tent is twee keer zo groot, de bakkers zijn drie keer zo enthousiast, Janny en Robèrt proeven vier keer zoveel en André.. is gewoon André; steun en toeverlaat voor de thuisbakkers.”

Lees ook
Hilariteit op Twitter: deze HHB-taart doet denken aan het vrouwelijk geslachtsdeel

Kokkerellen met kids

Dit najaar verscheen er voor het eerst een kinderversie van het populaire bakprogamma. “Het zit heel dicht bij elkaar met de volwassen versie”, vertelde Janny voorafgaand aan de start van de show aan het ANP. “Ik was verrast door het niveau, begrip en inzicht van de kinderen.” De opzet van Heel Holland Bakt Kids is bijna gelijk aan de reguliere versie. Alleen zijn de bakkers wat jonger (9-11 jaar) en krijgen ze twee in plaats van drie opdrachten per aflevering. Ook de invulling van die opdrachten verschilt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt)

Bron: ANP | Beeld: Omroep MAX

Shoppen is altijd een goed idee