Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hebben: Shop Flairs favoriete zomeritems met korting

Hebben: Shop Flairs favoriete zomeritems met korting

Hebben: Shop Flairs favoriete zomeritems met korting

Voor de maand Juni heeft Flair weer de leukste items, woonaccessoires en ander moois geselecteerd op cadeauwebsite Living.nl. Van een subtiel kettinkje tot een fancy opblaaszwemband in de vorm van een donut; in de webshop vind je oneindig veel leuks. We hebben de leukste items weer voor je op een rij gezet. En het leukste is, dat je nog 10% korting krijgt ook!

Dit lijstje met favorieten is samengesteld door Flair, en alle items zijn stuk voor stuk gelijk beland op de wishlist van de hele redactie. Want laten we wel wezen; een klassiek horloge met zwarte wijzerplaat of een unieke koffer die je gelijk in zomerse sferen brengt? Yes please!

Jij kunt onze hele selectie aan favorieten linea recta in je winkelmandje gooien, en zo zonder pardon je hele huis zomerklaar maken.  Bekijk onze favorieten hier.

Een cadeautje geven is altijd leuk om te doen, maar ook als je geen verjaardagen in het verschiet hebt kun je lekker rondkijken in de webwinkel. De kortingscode is een cadeautje van ons, dus zo heb je gelijk een excuus om jezelf van een klein presentje te voorzien.

Wat is jouw favoriet uit de webshop?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10