Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > HEBBEN: Lidl komt met betaalbaar opblaasbaar lounge eiland

HEBBEN: Lidl komt met betaalbaar opblaasbaar lounge eiland

HEBBEN: Lidl komt met betaalbaar opblaasbaar lounge eiland

Heb je nét naast het net gevist en geen jacuzzi van Aldi kunnen bemachtigen voor deze zomer? Niet getreurd, want Lidl heeft nu ook een briljant zomeritem in de schappen liggen: een waar opblaasbaar lounge eiland voor een fijn prijsje. En dat is nog beter dan het klinkt. Hebben!

Lees ook: Wil. Je. Hebben! Déze supermarktketen gaat een betaalbare jacuzzi verkopen

Het is een feestje voor op het water. Zeg maar gedag tegen je simpele luchtbedje, want voortaan wil je alleen nog maar op dit briljante lounge eiland vertoeven in de zomer. Drankje erbij, een stapel tijdschriften en ook nog genoeg plek voor je lover of beste vriendin. En wordt de hitte je even wat te veel? Dan kun je zelfs onder een overkapping kruipen, waar je even kunt afkoelen in de schaduw. Mogen we een applausje voor Lidl?

Dit pool lounge eiland is voorzien van een afneembaar zonnescherm dat voorzien is van een venster en UV-bescherming 50+. Het bed heeft 2 aparte luchtkamers en een comfortabele, stevige rugleuning met 2 geïntegreerde drankhouders. Rondom het pool-lounge-eiland zit een touw waar je je aan vast kunt houden, zodat je er niet afvalt wanneer manlief zich iets te enthousiast omdraait. En het leuke van alles is, dat het lounge eiland maar 75 euro kost.

Zie jij jezelf al dobberen? Je bestelt deze zomerknaller hier!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Glamour