Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Heaven on earth: er bestaat een ijsmuseum!

Heaven on earth: er bestaat een ijsmuseum!

Heaven on earth: er bestaat een ijsmuseum!

Is jouw eerste associatie met een museum saaie kunstwerken, urenlang verplicht naar een schilderij staren en instant vermoeidheid? Dan kun je die mening nú bijstellen, want onlangs is er een ijsmuseum geopend. En daar worden dromen werkelijkheid: je kunt er het lekkerste ijs eten en deelnemen aan verschillende, interactieve activiteiten die allemaal met ijs te maken hebben. Ice, ice baby!

IJs-obsessie
Het Museum of Ice Cream zal een maand lang geopend zijn in het Meatpacking District in New York City. Alle kunst die er te bewonderen is, is samengesteld door mensen die stuk voor stuk gek zijn op ijs. Lees: een collectief van door ijs geobsedeerde ontwerpers, artiesten en vrienden.

Regenboogzwembad
Een bezoekje aan dit museum is direct bovenaan onze to-do-lijst beland.Want je kunt in het pop-up museum schommelen op een ijs-sandwich voor twee en je ultieme ijsmatch vinden via een dating-app in Tinder Land. Daarnaast kun je er een duik nemen in ene gigantisch regenboogzwembad mét spikkels, rondlopen in een kamer van chocolade en onderweg de honger stillen met eetbare ballonnen.

Instagramaccount
Helaas is dit geniale initiatief maar een maandje te bewonderen, en moet je er wel voor naar New York afreizen. Maar, niet getreurd. Want het Instagram-account van het Museum of Ice Cream vervult ook al je ijsjesdromen.

Bron: Glamour. Beeld: Instagram

Lees ook: