Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hatchimals zijn hét kerstcadeau dat iedereen wilt dit jaar!

Hatchimals zijn hét kerstcadeau dat iedereen wilt dit jaar!

Hatchimals zijn hét kerstcadeau dat iedereen wilt dit jaar!

Herinner jij je de Furby nog? Het pluchen beestje dat je moest verzorgen alsof het je eigen kindje was, heeft namelijk een opvolger gekregen. De Hatchimal staat dit jaar met stip op nummer één op alle wenslijstjes van de kids en brengt het verzorgingsritueel tot een nieuw level. Je moet het beestje namelijk eerst zelf nog uitbroeden.

Wie zichzelf nu al in gedachten op een ei zag zitten, kan opgelucht adem halen want je kan het beestje gewoon tevoorschijn doen komen door het ei te strelen. Hoe meer je het ei streelt, hoe sneller de pluchen vogel uit het ei komt. De Hatchimal doorloopt drie verschillende fases, namelijk baby, peuter en kleuter en reageert op aanrakingen en geluiden. Hoe vaker je je nieuwe troeteldiertje aandacht geeft, hoe meer spelletjes je ermee kan spelen.

Patiently waiting for her Hatchimal to Hatch!!! #mamabird #lacey #hatchimal

Een video die is geplaatst door Shannon Alesia (@shannya617) op

Té populair

De felgekleurde knuffel is al een tijdje super populair, maar dat brengt wel een vervelend gevolg met zich mee. De Hatchimal is namelijk bijna overal uitverkocht. Het pluchen vogeltje lag bij vele kinderen al in de schoen en alle grote speelgoedketens ter wereld zouden door hun voorraad heen zitten. “De Hatchimals zijn dit eindejaar inderdaad een rage, waardoor er enorme schaarste op de markt is ontstaan. De laatste exemplaren zijn verkocht en momenteel is er geen voorraad beschikbaar‘, aldus bol.com.

Op eBay en Amazon zijn wel nog enkele exemplaren te vinden, maar deze worden wegens té populair aan immens hoge prijzen verkocht. Zo kan je er bijvoorbeeld een Hatchimal Owlicorn met een winkelprijs van €59 vinden voor $200 oftwel €188.

Misschien toch de vertrouwde Furby weer in huis halen?

Lees ook: