Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hartverwarmend: meisjes krijgen teddybeer met het stemgeluid van hun overleden opa

Hartverwarmend: meisjes krijgen teddybeer met het stemgeluid van hun overleden opa

Hartverwarmend: meisjes krijgen teddybeer met het stemgeluid van hun overleden opa

Mariana en Sarahy uit de Verenigde Staten kregen de kerst wel iets heel bijzonders van hun tante: twee speciaal gemaakte teddyberen met het stemgeluid van hun opa.

De opa van de meisjes, opa Ramos, overleed ruim een jaar geleden. De man kreeg een hartaanval toen hij werd overvallen in een wasstraat. Vorig jaar vierden de meisjes hun eerste Kerstmis zonder hun grootvader en volgens het oudere zusje van de meisjes, Jennifer, was het een verdrietige periode.

Knuffels

Vandaar dus dat een tante van de meisjes de beren liet maken. Er bestaan natuurlijk wel meer knuffels die ook kunnen praten en dat bracht haar op het idee om de voorgeprogrammeerde geluiden te vervangen met het stemgeluid opa Ramos. Ze gebruikte fragmenten uit video’s waarop de opa met zijn kleindochters aan het spelen of aan het praten is.

De meisjes merken bij het uitpakken van hun cadeaus al snel dat er iets bijzonders met de beren aan de hand is en barsten vervolgens in tranen uit. Het filmpje daarvan werd gepost op social media en gaat inmiddels viral.

Bekijk ‘m hieronder:

 

Bekijk ook:

Bron: BuzzFeed