Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hartverscheurend: 5-jarig kankerpatiëntje vraagt om zoveel mogelijk kerstkaartjes

Hartverscheurend: 5-jarig kankerpatiëntje vraagt om zoveel mogelijk kerstkaartjes

Hartverscheurend: 5-jarig kankerpatiëntje vraagt om zoveel mogelijk kerstkaartjes

Bradley Lowery uit het Engelse County Durham was amper twee jaar oud toen er bij hem een neuroblastoom werd vastgesteld, een tumor die vaak bij kinderen voorkomt. Ondanks verschillende intensieve behandelingen kreeg de intussen 5-jarige Bradley pas te horen dat hij nog maar enkele weken te leven heeft. Zijn laatste wens? Zoveel mogelijk kerstkaartjes ontvangen. Snik!

Bradley Lowery zal dit jaar voor de laatste keer Kerstmis vieren en daarom had hij maar één grote wens, namelijk zoveel mogelijk kerstkaartjes ontvangen. Zijn ouders hebben er natuurlijk alles voor over om hun zoontje zijn laatste wens in vervulling te brengen en lanceerden een internationale oproep om kerstkaartjes te versturen.

Disneyland

Zijn ouders dachten eerst dat de jongen zijn allerlaatste wens zou besteden aan een ontmoeting met een beroemde ster of aan een tripje naar Disneyland – activiteiten die meestal gewenst worden – maar de jongen wilde eerder iets heel simpel zoals kerstkaartjes.

“Bradley vindt ze geweldig. Als hij er krijgt, doet hij er altijd heel traag over om ze open te maken, ze te bekijken, ermee rond te lopen en ervan te genieten”, aldus de ouders

Op de Facebookpagina die speciaal voor Bradley werd opgericht, werd enkele dagen geleden een filmpje gedeeld waarin de 5-jarige jongen iedereen bedankt voor de kaartjes en het geld dat hij al ontvangen heeft.

Wie ook nog een kaartje wil sturen naar Bradley, kan dit via het onderstaande adres doen.

Bradley Lowery
5 Attlee Avenue
Blackhall Rocks
Hartlepool TS27 4BY
England

Lees ook: