Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hartige taartjes met geitenkaas en tomaat

Hartige taartjes met geitenkaas en tomaat

Thuis & wonen
Hartige taartjes met geitenkaas en tomaat

Lekker en heel erg simpel. Je kunt de taartjes helemaal naar eigen smaak invullen. Smakelijk eten!

Hartige taartjes met geitenkaas en tomaat

Recept voor 4 hartige taartjes
Tijd: 15 min. + 15-20 min. in de oven

Dit heb je nodig:

  • 4 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
  • 1 ei
  • scheut kookroom
  • zout/peper
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 1 bosui
  • geitenkaas
  • paar cherrytomaatjes
  • evt. beetje geraspte kaas

Zo maak je het:

Verwarm je oven voor op 220 graden. Vet een muffinvorm in en vouw 1 bladerdeegvelletje in 1 vormpje, ga zo door totdat het bladerdeeg op is. Snijd de bosui en cherrytomaatjes in stukjes. Vul elk vormpje met bladerdeeg met wat bosui, tomaat en geitenkaas. Doe vervolgens het ei, een scheut kookroom, zout/peper en de Italiaanse kruiden in een mengbeker. Meng even goed door elkaar en verdeel het eimengsel over de 4 vormpjes. Voeg eventueel een extra ei toe als je te weinig hebt. Verdeel eventueel nog een beetje geraspte kaas over de hartige taartjes en zet ze voor circa 15-20 minuten in de oven.

 

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

Bekijk ook:

Shoppen is altijd een goed idee