Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Fantastisch! Verblijf met je kinderen in een Harry Potter appartement

Fantastisch! Verblijf met je kinderen in een Harry Potter appartement

Fantastisch! Verblijf met je kinderen in een Harry Potter appartement

Is het moeilijk om je kinderen te pleasen met een vakantie die voor iedereen leuk is? Dan hebben we zojuist de perfecte bestemming voor je gevonden: Canongate Luxury Apartment, ofwel het Harry Potter appartement.

Lees ook: Fan van Harry Potter? Dan ben je een beter mens

Je moet er wel even voor in het vliegtuig stappen, maar dan heb je ook wat. Het Harry Potter appartement in het Schotse Edinburg is namelijk compleet in de stijl van de boeken van J.K. Rowling ingericht. Het ziet er zo leuk uit dat je het zelf misschien nog wel leuker vindt dan de kinderen zelf.

Harry Potter appartement
De grote slaapkamer ziet er namelijk zo uit alsof je Gryffindor binnenloopt. De tweede kleinere kamer is fantastisch voor kinderen, aangezien het lijkt alsof ze in de Hogwarts Express slapen. Verder is het appartement van alle gemakken voorzien. Het is niet per se goedkoop om er te overnachten (zo’n €170 per nacht), maar een ervaring is het wel! De beelden spreken voor zich.

harry potter appartement 1harry potter appartement 1harry potter appartement 1harry potter appartement 1harry potter appartement 1harry potter appartement 1harry potter appartement 1

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Booking.com