Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Happy on your own: deze 5 dingen zou je écht eens alleen moeten doen!

Happy on your own: deze 5 dingen zou je écht eens alleen moeten doen!

Happy on your own: deze 5 dingen zou je écht eens alleen moeten doen!

Je hoeft helemaal niet ongelukkig te zijn in je eentje. Integendeel, wat me time zo nu en dan kan juist ontzettend fijn zijn! En wist je dat het alleen ondernemen van bepaalde dingen heel bevrijdend kan zijn? Daarom delen we vandaag 5 dingen die je echt eens alleen zou moeten doen! You go girl!

Een reisje maken
Dit schrikt je misschien een beetje af, maar is zeker aan te raden. Want door een solo tripje te maken, leer je jezelf in korte tijd ontzettend goed kennen! Je zult verstelt staan van de mensen die je leert kennen in korte tijd en van hoe adventures je eigenlijk bent. Je kunt prima je eigen boontjes doppen!

Naar de bioscoop
Niemand die zich bemoeit met jouw voorliefde voor romantische komedies, of die continu uit je zak popcorn eet. Het voelt in het begin misschien een beetje akward, maar zodra het licht uitgaat kun je heerlijk genieten, zonder rekening te hoeven houden met de ander.

Koffie drinken in je favoriete koffiebar
Neem een goed boek of tijdschrift mee, bestel je favoriete koffie en ga gewoon een paar uur lekker genieten. Door alleen te gaan, kun je ongestoord doen waar je zin in hebt, en bijvoorbeeld eindelijk dat boek eens uitlezen! Bonus: je hoeft je tegenover niemand te verdedigen wanneer je niet een maar twee gebakjes bestelt.

Een nieuwe hobby uitproberen
Doe eens iets anders dan dat rondje in het park rennen! Door alleen een nieuwe hobby te gaan proberen – van boksen tot een cursus breien, wat jij maar wilt – push je jezelf om van de geijkte paadjes af te stappen. Niemand die zegt dat breien niet hip genoeg is, of dat je niet sterk genoeg bent om de boksring in te stappen. En misschien ontmoet je ook nog eens leuke nieuwe mensen!

Touristje spelen in eigen land
Je hoeft niet ver weg te gaan om een vakantiegevoel te krijgen! Neem de trein en bezoek eens een nieuwe stad in eigen land. Door dit alleen te doen, kun je precies gaan en staan waar je wilt en je laten verrassen. En dat alles zonder continu te hoeven overleggen. Heerlijk, toch?

Lees ook: