Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Geboren winnares: Hanin (18) uit ‘TVOH’ deed ook al mee aan dít programma

Geboren winnares: Hanin (18) uit ‘TVOH’ deed ook al mee aan dít programma

Thuis & wonen
Geboren winnares: Hanin (18) uit ‘TVOH’ deed ook al mee aan dít programma

Vrijdagavond begon het elfde seizoen van The Voice of Holland. Daar verraste het Syrische meisje Hanin de jury en de kijkers thuis met een emotioneel optreden. De kijkers zijn fan en hopen dat de jonge zangeres ver gaat komen. De kans dat dat gebeurt is best groot aangezien Hanin al eerder een bekend zangprogramma heeft gewonnen. 

Hanin The Voice of Holland

De oplettende tv-kijker zal Hanin al Kadamani (18) kunnen kennen van het zangprogramma ‘All Together Now’ dat begin dit jaar werd uitgezonden bij RTL 4. Daar blies ze ook al een groot aantal van de 100 juryleden omver met het nummer You Say, van Lauren Daigle. Uiteindelijk weet ze zelfs de finale van de aflevering te winnen en gaat ervandoor met €10.000 euro wat ze ging gebruiken voor haar muziek, studie en voor haar familie. “Mijn familie heeft het moeilijk, dus ik wil ze graag helpen. Met dat geld kan ik dat misschien doen,” vertelde ze destijds.

Onder de indruk

Onder andere musicalster Marjolijn Touw (57) was onder de indruk van Hanin: “Je verhaal, je leeftijd. Het komt recht binnen. Zo’n krachtige jonge vrouw ben je. Je stem is zo puur. Het kwam recht in mijn hart en vandaar de tranen.” Ook zangeres Joki houdt het niet droog tijdens haar commentaar. “De manier waarop je dit doet, daar gaat m’n moederhart van kloppen. Het is geweldig.” In de finale zingt Hanin het nummer Waka Waka, van Shakira. Juryvoorzitter Gerard Joling (59) heeft grote respect voor Hanin. “Ik gun je het beste”, vertelde Gerard haar.

Nog meer tranen

En ook afgelopen vrijdagavond kreeg, de inmiddels achttienjarige het weer voor elkaar om een jury te emotioneren, maar dit keer bij The Voice. De jonge zangeres bracht dit keer het nummer ‘Let it Be’ ten gehore. De juryleden en de kijkers thuis werden omver geblazen door haar stem, maar ook door het feit dat ze na drie jaar al zo geweldig Nederlands spreekt. Na een korte introductie vraagt Ali B aan Hanin of ze ook in het Arabisch kan zingen. Natuurlijk pakt ze haar kans en zingt a capella een prachtig liedje in haar moedertaal. Naast Waylon, krijg ook dan Ali tranen in zijn ogen. “Ik versta het niet, maar zelfs dan krijg ik tranen in mijn ogen”, zegt Waylon totaal verbijsterd over het bijzondere moment. “Het is ongelooflijk; je hebt zoiets moois, zoiets ontwapenends over je heen. Je bent zo puur.” Ondanks dat de ontroerde Ali zijn  grote coach-plannen aan al Kadamani vertelde en Waylon zijn emoties liet zien, koos de zangeres voor coach Anouk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door H a n i n K a d a m a n i (@hanunikad)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee