Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Spannender dan ooit! ‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 4 staat vanaf vandaag op Videoland

Spannender dan ooit! ‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 4 staat vanaf vandaag op Videoland

Spannender dan ooit! ‘The Handmaid’s Tale’ seizoen 4 staat vanaf vandaag op Videoland

Al bijna twee jaar wachten fans op een vervolg van ‘The Handmaid’s Tale’ na een loeispannende finale van seizoen drie in 2019. Vandaag is dan eindelijk de dag dat we kunnen zien hoe het June Osborn verder vergaat in de gevangenis die Gilead heet. De trailer gaf al aan wat June te wachten staat en da’s niet mals. We gokken dat het vierde seizoen het spannendste seizoen ooit wordt.

The Handmaid’s Tale seizoen 4

Het vierde seizoen van de dramaserie, dat uit tien afleveringen bestaat, werd al in de zomer van 2019 aangekondigd. Wegens de uitbraak van COVID-19 liepen de opnames helaas enorme vertraging op, net zoals die van veel andere producties (YOU, waar blijf je?). Nu is het eindelijk zover.

Van dienstmaagd naar rebellenleidster

In de grande finale van het derde seizoen zien we hoe June een vliegtuig vol kinderen Gilead uit weet te smokkelen en zelf neergeschoten wordt. In het vervolg blijkt June haar verwondingen te hebben overleefd en te zijn uitgegroeid tot een symbool van verzet tegen het dictatoriale regime van Gilead. De voormalige dienstmaagd verandert in een rebellenleidster die door de autoriteiten wordt opgejaagd als een wild beest.

Grootse dilemma’s

Niet alleen kwaaie koppen zoeken June, maar ook geliefde Nick, met wie June een baby kreeg die ze het land al eerder uit wist te smokkelen, is naar haar op zoek. Dat ze van elkaar houden lijkt een feit, iets wat Gilead verlaten en terugkeren bij haar man Luke in Canada extra moeilijk maakt. Dat June en Luke’s dochter Hannah óók nog wordt vastgehouden in de politiestaat, iets waar June zichzelf de schuld van geeft, zorgt voor nóg meer wanhoop, verdriet en pijn. “Hoe kan ik hem onder ogen komen? Alles dat haar is overkomen komt door mij”, horen we June zeggen bij beelden van een nieuwe ontmoeting met Hannah, die opgesloten lijkt in een glazen cel. Toch is ze vastberaden haar strijd te vervolgen: “Wíj zijn degenen op wie we gewacht hebben”, spreekt ze dienstmaagd-lotgenoten toe.

Lees ook
OMG yes! Nieuw ‘Handmaid’s Tale’-boek wordt óók verfilmd!

Dubbele aflevering

Seizoen vier van de razendpopulaire Hulu-serie verschijnt vanaf vandaag bij Videoland, twee dagen nadat de Amerikanen weer kunnen gaan kijken. De streamingsdienst zet vanaf vandaag iedere week één nieuwe aflevering online, net zoals dat bij bijvoorbeeld de Nederlandse bingehit Mocro Maffia het geval was. Gelukkig worden we nu al verwend met met twee (!) afleveringen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: Still