Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 5 x handig in de badkamer

5 x handig in de badkamer

5 x handig in de badkamer

Shampoos op de vloer en rondslingerende haaraccessoires door je badkamer? Dat kan een stuk beter. Daarom selecteert Flair vijf handige accessoires voor in de badkamer. Dan wordt badderen in een keer een stuk leuker!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

opbergzakOpberger aan de deur

Slingeren je beautyspullen ook altijd door de badkamer? Maar heb je geen kastje om het in op te Bergen? Geef zee en vaste plek in deze opberger voor aan de deur. Je bespaart er ruimte mee en je kunt e rook nog badjassen en tassen aan ophangen.
Opberger, €17,95 (ikea)

handdoekstoel

Stoel én handdoekenhanger

Deze stoel en handdoekenhanger in één bespaart niet alleen ruimte in je badkamer, hij staat ook nog eens mooi. De stoel is gemaakt van bamboe, een slijtvast natuurmateriaal.
Stoel, €39,95 (ikea)

houten-opbergbakjes

Houten opbergdoosjes

Ben je ook altijd de haarelastiekjes en schuifspeldjes kwijt net op het moment dat je ze nodig hebt? Dan zijn deze houten doosjes een must in jouw badkamer. Net als de stoel zijn de bakjes gemaakt van bamboe. Ook leuk om wattenstaafjes in op te bergen.
Opbergdoosjes, €8,99 (ikea)

medicijnbox

Medicijnbox

Bewaar je de medicijnen in de badkamer? Berg ze dan op in deze hippe medicijnbox. Zo weet je de paracetamols en pleisters in een mum van tijd te vinden.
Medicijnbox, € 14,95 (hema)

hamamdoek

Hamamdoek

Hamamdoeken waren deze zomer niet alleen een hit op het strand, ook in de badkamer komen ze goed van pas. Door een groot absorptive vermogen is ie snel droog en neemt ie niet veel plaats in. Ook handig voor kleine kinderen! En droog je liever af met een gewone handdoek, hang ‘m dan mooi te pronken.
Hamamdoek, € 16,95 (olijfzeepolie.nl)

Wat is voor jouw een handige accessoire in de badkamer?