Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Handig: deze kleding groeit mee met je kind

Handig: deze kleding groeit mee met je kind

Handig: deze kleding groeit mee met je kind

De winkels hangen vol met leuke kinderkleding, maar omdat je kind er zo uitgroeit weet je dat je je beter kunt inhouden. Een ontwerper uit Londen komt echter met dé oplossing: de kinderkleding van zijn hand groeit namelijk mee met je kind.

Lees ook: Zo haal je alles uit de kinderslaapkamer!

Bij de geboorte van je kind krijg je waarschijnlijk zo veel kleertjes dat je ‘m niet eens alles een keer kunt aantrekken. En voor je het weet past hij het niet meer. Dat blijkt, want onderzoek wijst uit dat de meeste kinderen in hun eerste twee levensjaren zeven keer (!) van kledingmaat veranderen.

Speciale textielsoort

De Londense Ryan Yasin komt met een slimme oplossing, namelijk kleding dat je kind aan kan als het tussen de drie maanden en drie jaar oud is. Dit komt door het materiaal waar de kleding van gemaakt wordt. De lichte textielsoort die Yasin gebruikt kan in twee richtingen groeien en zorgt ervoor dat de kleding zich aanpast naar de grootte van het kind.

Award

Met zijn Petit Pli-collectie sleepte de ontwerper een James Dyson-award binnen, waar een geldbedrag van 2.000 pond bij hoorde. Hiermee hoopt Ryan investeerders binnen te slepen en zijn bedrijf te laten groeien.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: Gazet van Antwerpen