Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Met deze hack hebben Airbnb-verhuurders nooit meer last van feestbeesten

Met deze hack hebben Airbnb-verhuurders nooit meer last van feestbeesten

Met deze hack hebben Airbnb-verhuurders nooit meer last van feestbeesten

Wij zijn gek op Airbnb! Op reis vertoef je in de leukste huizen en waan je je een local, terwijl ondertussen jouw vakantiebudget gespekt wordt door een lief gezinnetje.

Tenzij dat lieve gezinnetje natuurlijk in werkelijkheid een groepje feestbeesten is, die jouw huis gebruiken als rave-ruimte of als locatie voor de ultieme afterparty met iedereen die nog voor de club stond te joelen.

Zolang alles netjes wordt opgeruimd, is dat misschien geen probleem voor jou, maar dus wel voor je buren. De kans is groot dat ze niet blij zullen zijn als ze een heel weekend uit hun slaap gehouden worden door beukende bassen en luide (want: dronken) gesprekken in de tuin.

Meldpunt

Airbnb weet als geen ander dat een goede buur beter is dan een verre vriend en komt dus met een meldpunt voor overlast. Via airbnb/neighbors kunnen jouw buren niet alleen melden dat ze last hebben van geluidsoverlast, maar ook bijvoorbeeld dat ze hun auto niet meer kunnen parkeren door de auto’s van de huurders of dat de stoep vol ligt met peuken.

Airbnb belooft binnen vijf dagen te reageren en jou op de hoogte te stellen. Dat is rijkelijk laat, maar het voordeel is wel dat Airbnb op deze manier kan monitoren welke huurders zich regelmatig misdragen.

Lees ook:

Bron: Esquire