Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Guilty pleasure alert! In dit nieuwe programma à la ‘Temptation Island’ is vreemdgaan geoorloofd

Guilty pleasure alert! In dit nieuwe programma à la ‘Temptation Island’ is vreemdgaan geoorloofd

Thuis & wonen
Guilty pleasure alert! In dit nieuwe programma à la ‘Temptation Island’ is vreemdgaan geoorloofd

Van ‘Temptation Island’ tot ‘De Bachelorette’ en de Netflix-show ‘Too Hot To Handle’: het zijn misschien niet de meest hoogstaande programma’s, maar stiekem zijn we er allemaal dol op. Aan dat rijtje voegt zich binnenkort nóg een show toe, die we nú al een van onze nieuwe guilty pleasures kunnen noemen. Maak je klaar voor ‘Free Love Paradise’, waarin vreemdgaan geoorloofd (!) is.

Free Love Paradise

Maar liefst twee jaar geleden werd er al gefluisterd over de komst van de guilty pleasure à la Temptation Island, maar nu komt Free Love Paradise er toch écht bijna aan. In de nieuwe show gaan de deelnemende koppels nog een stapje verder; in plaats van de verleiding proberen te weerstaan, is het juist de bedoeling dat ze de liefde opzoeken bij iemand anders dan hun partner.

Open relatie of niet?

Een zenuwslopend kampvuur waarbij geschokt gekeken wordt naar een lapdance of avontuurtje onder de lakens is er in Free Love Paradise niet bij. De koppels doen namelijk juist mee om hun charmes in de strijd te gooien. En dat alles met één doel: om te ontdekken of een open relatie wél of niet werkt voor hen.

Nederlandse én Vlaamse stellen

Hoewel monogamie hetgeen is waar de meeste stellen naar streven, kijkt dit programma daar anders naar. Misschien werkt het juíst wel voor je relatie om het af en toe het buiten de deur te mogen zoeken. Drie Vlaamse en drie Nederlandse stellen durven het aan en reizen naar Mexico om uit te vinden of ze ook daadwerkelijk hier mee om kunnen gaan.

Verrassende presentatrice

Bij programma’s als deze denk je waarschijnlijk direct aan Rick Brandsteder (36) als presentator, maar niemand minder dan Froukje de Both (48) neemt deze schone taak op zich. Dit doet de blondine samen met de Vlaamse Sean Dhondt. Klinisch seksuologe Chloé De Bie staat de stellen bij in het programma. “Meer en meer mensen vragen zich af of ze voor monogamie kiezen omdat het de norm is”, vertelt zij aan Het Nieuwsblad. “Voor sommigen kan het interessant zijn om na te denken over een open relatie. Zo bepaal je zelf wat kan en niet kan.”

Koppels

Wíé wil er nou meedoen aan zo’n programma, vraag je je misschien af. Als een van de Nederlandse koppels zijn Mariska (24) en Ivo (26) te zien, die al zes jaar samen zijn maar er bewust voor kiezen om niét onder één dak te wonen. Voor Santie (24) en Pieter (27) ligt het wat anders: ze zijn vijf jaar samen, maar beiden erg jaloers. Tamara (24) en Lenny hebben nu twee jaar iets, maar willen het liefst natuurlijk samen oud worden. Daarom zoeken ze in Free Love Paradise de spanning op.

Bíjna op de buis

Het duurt niet lang meer tot we kunnen genieten van deze gloednieuwe guilty pleasure. Vanaf donderdag 5 november is dit nieuwe programma te zien bij de Belgische zender VTM 2 of nu al via de streamingdienst Streamz.

Lees ook
‘En plein public’ op zoek naar de liefde: ook déze BN’ers doen mee aan ‘First Dates VIPS’

Temptation Island: Love or Leave

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van dergelijke datingshows, kwam onlangs al heel goed nieuws. Er is namelijk een nieuwe reeks van Temptation Island onderweg, in een nieuw jasje waarin het voor het eerst meer zou draaien om liefde dan lust. En het duurt óók niet lang meer voordat dat programma te zien is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 november te zien bij @videolandonline. Prego! ☀️❤️

Een bericht gedeeld door Temptation Island (@temptationislandnl) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: iStock, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee