Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nééé: de toekomst ziet er voor ‘GTST’ ook na de zomer nog niet rooskleurig uit

Nééé: de toekomst ziet er voor ‘GTST’ ook na de zomer nog niet rooskleurig uit

Nééé: de toekomst ziet er voor ‘GTST’ ook na de zomer nog niet rooskleurig uit

Fans van ‘GTST’ moeten het sinds een aantal weken doen met een aflevering minder per week. Dit heeft allemaal te maken met de uitbraak van het coronavirus, waardoor de opnames noodgedwongen stil kwamen te liggen en niét meer konden worden hervat. Maar het lijkt erop dat ook na de zomerstop de soap nog maar vier in plaats van vijf keer wordt uitgezonden.

Minder afleveringen ‘GTST’

Volgens Joep Sertons (60), die al ruim tien jaar de rol van Anton Bouwhuis vertolkt, krijgt het nieuwe seizoen van GTST minder afleveringen. “We komen na de zomer weer terug, maar wel vier keer per week volgens mij”, aldus de acteur op Instagram in een vraag- en antwoordsessie met fans. “We hopen dat we in juni weer kunnen draaien, maar dat is nog lang niet zeker.”

Coronacrisis

De soap wordt sinds een aantal weken nog maar vier in plaats van vijf dagen per week uitgezonden. Aanleiding is de huidige opnamestop vanwege de coronacrisis. Waar het gerucht destijds meteen ging dat het dertigste seizoen van GTST eerder én zonder zomercliff zou moeten stoppen door de aangescherpte maatregelen, was dat toen volgens de soapmakers nog te voorbarig om dat al te zeggen. “Het klopt dat de opnames momenteel stil liggen en we half mei door de voorraad heen zijn”, aldus een woordvoerder eerder in De Telegraaf. “Daartoe hadden we zelf al besloten na het dringende advies van de regering om anderhalve meter afstand te houden. Tijdens de opnames van GTST is dat simpelweg niet te doen.”

Lees ook
Voormalig ‘GTST’-ster Robin Martens showt lichaam in bikini: ‘Lekker afgetraind!’

Laatste maand ‘GTST’

Door de coronacrisis moesten de opnames van GTST dus noodgedwongen stilgelegd worden en wordt op 28 mei al de laatste aflevering van het seizoen uitgezonden. Wat we deze laatste maand nog kunnen verwachten? “Er ligt gevaar op de loer in Meerdijk en dat loopt niet voor iedereen goed af…”, luidt de mysterieuze tekst bij de trailer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Er ligt gevaar op de loer in #Meerdijk en dat loopt niet voor iedereen goed af… ? #gtst #maandtrailer #mei #spanning

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: RTL, Instagram