Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Trouwe kijkers ‘GTST’ níet te spreken over soap in nieuwe stijl: ‘Vermoeiend om naar te kijken’

Trouwe kijkers ‘GTST’ níet te spreken over soap in nieuwe stijl: ‘Vermoeiend om naar te kijken’

Trouwe kijkers ‘GTST’ níet te spreken over soap in nieuwe stijl: ‘Vermoeiend om naar te kijken’

Hoewel ‘GTST’ al dertig jaar op de buis is, zijn de makers nog altijd continu bezig met het bedenken en doorvoeren van verbeteringen. Dat gaat volgens Marly van der Velden (Nina in de soap) heel geleidelijk, maar een van de nieuwste aanpassingen is volgens kijkers wel heel drastisch. Op Twitter raken fans dan ook niet uitgepraat en duidelijk moge zijn dat de verandering níet bepaald gewaardeerd wordt.

GTST 2.0

Na een ontslaggolf onder de jonge acteurs van GTST, was het tijd voor een nieuwe verandering achter de schermen en die heeft alles te maken met het camerawerk. Vorig jaar kondigde RTL-baas Peter van der Vorst al aan dat de soap in het voorjaar een andere look & feel zou krijgen en die is inmiddels hier. Sinds maandagavond is de vernieuwde versie van GTST op tv te zien, al wordt dat de makers niet in dank afgenomen.

Variatie

Van verschillende camerahoeken tot een aangepast kleurenpalet en ‘echtere’ sets: in de nieuwe afleveringen valt meteen de nieuwe stijl van GTST op, die een stuk minder statisch is. Volgens een woordvoerder van RTL wordt er sinds kort met twee camera’s gefilmd, om een gevarieerder beeld te creëren.

Zeeziek

Dat er vanuit meerdere hoeken gefilmd wordt en de beelden veelvuldig afgewisseld worden, vinden kijkers van GTST niet bepaald een pretje. En da’s nog zacht uitgedrukt, want Twitter stroomt vol met reacties van ‘duizelige’ fans. “Goed hoor deze veranderingen, maar houd die camera stil!”, luidt een van de vele tweets. En: “Wat is er met dat gruwelijke wiebelige irritante camera werk bij GTST. Het valt me meteen op en I hate it.”

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Zwangere Marly van der Velden verklapt: op déze manier verlaat Nina binnenkort ‘GTST’

Maandtrailer april

Nog voor het eind van de maand dropten de makers van GTST al de maandtrailer van april. Enne, die belooft wederom spanning, sensatie en vooral héél veel drama. Want krijgt Demi (Noa Zwan) tóch weer twijfels over het afstaan van haar kindje? En wat doet Ludo (Erik de Vogel) in vredesnaam in het bijzijn van zijn kleinkinderen? Ook lijkt er een nieuwe romance op te bloeien in de soap en die is op z’n zachtst gezegd níet erg handig.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Bron: TVgids.nl, Twitter | Beeld: still, Instagram