Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Niet vergeten! Vandaag begint de ‘GTST’-special ‘Valentijns Vlucht’

Niet vergeten! Vandaag begint de ‘GTST’-special ‘Valentijns Vlucht’

Niet vergeten! Vandaag begint de ‘GTST’-special ‘Valentijns Vlucht’

Fans van ‘GTST’, opgelet! Volg je het officiële Instagram-account van de populaire soapserie nog niet? Dan is dit het moment om dit te doen. Als je niets van de special ‘Valentijns Vlucht’ wil missen, tenminste.

Vandaag vindt de aftrap van Valentijns Vlucht plaats en we kunnen ieder moment een eerste beeld verwachten in de Stories van het GTST-account op Instagram. Vier weken lang worden we iedere werkdag getrakteerd op extra mini-afleveringen van de soap, op drie tijdstippen. Rond 12.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur worden nieuwe stories geüpload. Hieronder zie je alvast de eerste beelden van de bloedstollende miniserie:

Extra verhaallijn

Onlangs werd al bekend dat de makers van GTST bezig zijn met een wel heel bijzondere special, namelijk een verhaallijn die exclusief te volgen is via social media. In de Stories van het account op Instagram is te zien hoe Valentijn Sanders (Vincent Visser) – de zoon van Nick Sanders (Christophe Haddad) en Charlie Fischer (Lieke van Lexmond) – flink in de problemen zit en op de vlucht is. Daarbij wordt hij geholpen door Lana Langeveld (Faye Bezemer) en Lucas Sanders (Ferry Doedens).

Lees ook
Spoiler alert! Vertrekt déze ‘GTST’-hunk binnenkort uit Meerdijk?

Onderduiken

Valentijn is een aantal jaar geleden naar Curaçao geëmigreerd met zijn moeder, maar vlucht wegens flinke problemen naar Nederland. Met behulp van Lana duikt hij onder en uiteindelijk roept hij de hulp van zijn neef Lucas in, die denkt dat ze aan een onschuldige roadtrip door Nederland beginnen.

Volgen, dus! En als je toch bezig bent: het Instagram-account van Flair is ook een #mustfollow ;-).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Beeld: RTL Beeldbank