Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘GTST’ sluit 2020 met een giga knaller af: laatste maandtrailer van het jaar belooft spannend spektakel

‘GTST’ sluit 2020 met een giga knaller af: laatste maandtrailer van het jaar belooft spannend spektakel

‘GTST’ sluit 2020 met een giga knaller af: laatste maandtrailer van het jaar belooft spannend spektakel

Het jaar mag dan misschien voorbij zijn, maar de tijd van onbezorgdheid is dat nog lang niét in Meerdijk. De makers van ‘GTST’ hebben de gloednieuwe maandtrailer onthuld en één ding is zeker: er gaat op de valreep van 2020 nog een hoop onheilspellends gebeuren in de soap, wat je op het puntje van je stoel doet zitten.

Ludo is terug in ‘GTST’

First things first: al weken zijn Meerdijkers én kijkers van GTST in de ban van de verdwijning van Ludo Sanders (Erik de Vogel). Hij sloeg overboord in de Noordzee en vanaf dat moment was er geen enkel spoor te bekennen van de kunstliefhebbers. Maar inmiddels weten we… DAT. HIJ. NOG. IN. LEVEN. IS! De nieuwste televisieaflevering, die gisterenavond op RTL4 te zien was en een week eerder al op Videoland, sloot af met een shot van the one and only ínclusief baard.

De wraakactie van Richard… of toch niet?

Afijn, Ludo dus. Terwijl hij er alles aan doet om te overleven op een verlaten boorplatform, heeft zijn familie inmiddels afscheid van hem genomen. Intussen is Richard van Nooten (Edwin Jonker) nog altijd druk bezig met het kapotmaken van het Sanders-imperium, waarbij hij de hulp van Billy de Palma (Lone van Roosendaal) – met wie hij tussen de bedrijven door graag het bed induikt – inschakelt. Maar… gáát ze hem wel echt helpen? Waar het er eerst op lijkt dat de twee wél de handen ineen slaan, horen we haar later iets heel anders zeggen. “We zijn allebei beter af zonder Richard van Nooten”, aldus de blondine. Tegen wie zegt ze dat? En vanwaar ineens die plottwist?

Verborgen zwangerschap

Niet alleen bij de familie Sanders heerst onrust, ook de Verduyntjes hebben een veelbewogen maand voor de boeg. Zo is in de maandtrailer van GTST te zien dat Demi (Noa Zwan) erachter komt dat ze zwanger is. Ze durft hierover (nog) niks te zeggen tegen de rest van het gezin, die blijven gissen wat er met haar aan de hand kan zijn. Heeft ze misschien een eetprobleem? Haar zus Merel (Sophie Bouquet) denkt van wel. “Ik wil geen leugens meer horen, lieverd”, horen we Demi’s moeder Saskia (Tamara Brinkman) zeggen. “We willen weten wat er met je aan de hand is.” Zou ze het vertellen? En hoe gaat Marwan (Hassan Slaby) reageren op dit nieuws?

Zorg over Louise

Ondertussen heeft Daan (Dorian Bindels) zijn leven nog lang niet op de rit na de breuk met Nina (Marly van der Velden). Tiffy (Cecilia Adorée) kan niet langer aanzien hoe hij zichzelf de vernieling in helpt en klopt bij Rik (Ferry Somogyi) aan. Hij besluit tijdelijk de zorg over Louise op zich te nemen. “Je krijgt haar pas terug als jij je shit op orde hebt”, zegt Rik tegen zijn broertje.

Comeback Bing

Na een tijdje in het revalidatiecentrum te hebben gezeten naar aanleiding van het ongeluk op de kermis, keert Bing (Everon Jackson Hooi) in december weer terug naar Meerdijk. Te zien is dat hij weer thuis is bij Nina en de kinderen, maar heel vrolijk oogt-ie niet. “Als ik zijn rotkop hier nog één keer zie, ik zweer het je, dan duw ik hem van de trap af”, horen we hem zeggen. Maar… tegen wie? Daan? Richard? Je hoort het al. Heel. Veel. Vragen.

Einde verhaal voor Judith?

Bij de familie Bouwhuis verloopt de maand ook niet bepaald soepel. Anton (Joep Sertons) lijkt eindelijk door te dringen tot Linda (Babette van Veen) en het stel zet Judith (Christine van Stralen) dan ook op straat, ondanks de zorgen die Linda blijft hebben om haar ‘vriendin’. Terwijl Linda en Tiffy op zoek zijn naar Anton, zien we Judith bovenaan een hoog gebouw staan, al kijkend over het randje. Maakt ze een einde aan haar leven? De oerkreet van Linda belooft in elk geval weinig goeds… en wat is er intussen met Anton gebeurd? Met bloed en al zien we ‘m (op bed?) liggen, hoogstwaarschijnlijk door Judith’s toedoen. Wat gebéúrt hier toch allemaal?

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Lees ook
Schokgolf door Meerdijk: eindelijk meer duidelijk over mysterieuze verdwijning van ‘overleden’ Ludo

Opnames voor een ander programma

Dinsdagavond was in GTST te zien dat Ludo deze maand gewoon weer te zien is in de soap. Wel nog op een verlaten booreiland, dus de vraag blijft of hij daarvan af gaat komen (kan haast niet anders) en wanneer hij dan weer terugkeert naar Meerdijk. Onlangs lekte al uit dat Erik de Vogel vermoedelijk slechts tijdelijk niet te zien zou zijn in de serie, mét een bijzondere reden. Het gerucht gaat namelijk dat de acteur opnames zou hebben voor een ander programma. En wacht maar tot je leest om wélke show dat gaat. Dat zou toch briljant zijn?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Beeld: still, Instagram