Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Heerlijk nieuws voor ‘GTST’-fans: soapmakers kondigen spin-off aan én droppen alvast de eerste beelden

Heerlijk nieuws voor ‘GTST’-fans: soapmakers kondigen spin-off aan én droppen alvast de eerste beelden

Heerlijk nieuws voor ‘GTST’-fans: soapmakers kondigen spin-off aan én droppen alvast de eerste beelden

Het zit er inmiddels op: seizoen numero 31 van ‘GTST’. Traditiegetrouw werd ook deze zomer ingeluid met een loeispannende en schokkende cliffhanger, die er overigens voor Videoland-abonnees en televisiekijkend Nederland anders uitzag. Fans van de soap gaan nu een paar lange weken tegemoet en moeten helaas nog even geduld hebben tot hun vragen worden beantwoord. Maarrr… we hoeven gelukkig níet helemaal in een zwart gat te vallen. De makers van de soap komen namelijk met een miniserie, waarvan de eerste beelden al onthuld zijn.

Miniserie ‘GTST’

Goed nieuws voor alle fans van GTST, want we hoeven het dus níet helemaal zonder onze favoriete soap te doen totdat het volgende seizoen van start gaat. Er komt namelijk een miniserie aan, genaamd Dokter Roman. En die gaat – zoals de naam al verklapt – over het nieuwe personage dat op de valreep van de afgelopen reeks Meerdijk kwam binnengewandeld.

Spanning gegarandeerd

Na het vertrek van Amir (Alkan Çöklü) moest Anton (Joep Sertons) op zoek naar een nieuwe huisarts voor in zijn praktijk. Dat is dus dokter Roman geworden, die gespeeld wordt door Kiefer Zwart (32). Dat hij voor de nodige opschudding gaat zorgen, lijkt nu al duidelijk te zijn. Tijdens een etentje bij Anton en Linda (Babette van Veen) was de blondine immers duidelijk gecharmeerd door hem en nu hij een eigen serie krijgt, lijkt het ons overduidelijk dat het verhaal rondom de huisarts nog een staartje gaat krijgen.

Releasedatum ‘Dokter Roman’

Op het Instagramaccount van Videoland is inmiddels een eerste teaser gedeeld van Dokter Roman. Veel is er helaas nog niet te zien, al weten we wél naar welke datum we kunnen uitkijken. Markeer donderdag 19 augustus maar in je agenda, want vanaf dan begint de spin-off van GTST.

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Lees ook
Wist je dat Ludo’s ‘mannetje’ Leon meer kan dan vuile zaakjes opknappen in ‘GTST’? Hij kan… zingen!

Cliffhanger ‘GTST’

Waar Videoland-abonnees vorige week al klaar konden gaan zitten voor de cliffhanger van GTST, was het moment voor televisiekijkend Nederland gisteren ook eindelijk zover. Naar aanleiding van de aanslag op Peter R. de Vries (64) werd er op RTL4 een aangepaste versie van de laatste aflevering uitgezonden, waarin de steekpartij met Ilyas (Hamza Othman) in mindere mate in beeld was. Daarnaast zagen fans een van de personages vertrekken uit Meerdijk en heeft de uitzending zoals gewoonlijk weer de nodige vragen opgeroepen. Gelukkig weten we dat we níet lang hoeven te wachten op antwoorden na het begin van de miniserie Dokter Roman.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Beeld: RTL, Instagram