Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Love it: ‘GTST’ komt binnenkort wéér met een bloedstollende special

Love it: ‘GTST’ komt binnenkort wéér met een bloedstollende special

Love it: ‘GTST’ komt binnenkort wéér met een bloedstollende special

Het is pas een paar weken geleden dat de minifilm van ‘GTST’ werd uitgezonden, maar de makers zijn nu alweer druk bezig met de voorbereidingen van een nieuwe special. En dit keer kunnen we ons opmaken voor iets nóg beters.

De makers van GTST komen binnenkort namelijk niet met een langere aflevering, maar met een extra verhaallijn die zich afspeelt op Instagram. In de Stories van het officiële account is te zien hoe een oude bekende flink in de problemen zit en op de vlucht is. Daarbij wordt het personage geholpen door Lana (Faye Bezemer) en Lucas (Ferry Doedens).

Sanders

Over wie we het hebben? De extra verhaallijn draait om Valentijn Sanders, de zoon van Nick (Christophe Haddad) en Charlie (Lieke van Lexmond). Hij is een aantal jaar geleden met zijn moeder naar Curaçao geëmigreerd, maar vlucht wegens flinke problemen naar Nederland. Met behulp van Lana duikt hij onder en uiteindelijk roept hij de hulp van zijn neef Lucas in, die denkt dat ze aan een onschuldige roadtrip door Nederland beginnen. Wie er in de huid kruipt van Valentijn? De rol wordt vertolkt door Vincent Visser, onder meer bekend van de jeugdserie Brugklas.

Lees ook
Oelala: GTST’s Erik de Vogel en Caroline de Bruijn deelt wel héél intieme zwembadfoto

Eerste beelden

Valentijns vlucht wordt vanaf 29 april – vier weken lang – iedere werkdag op drie momenten gepost op GTST Stories. Rond 12.00 uur, 17.00 uur en 20.00 uur worden nieuwe stories geüpload. Hieronder zie je alvast de eerste beelden van de bloedstollende miniserie:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Bron: ANP | Beeld: RTL