Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers kunnen niet ophouden met lachen om ‘spannende’ ‘GTST’-scène

Kijkers kunnen niet ophouden met lachen om ‘spannende’ ‘GTST’-scène

Thuis & wonen
Kijkers kunnen niet ophouden met lachen om ‘spannende’ ‘GTST’-scène

De zomercliffhanger van ‘GTST’ nadert en in aanloop naar de seizoensafsluiter gooien de makers er al een hoop spannende verhaallijnen tussendoor. Maar helaas vallen niet alle scènes even in de smaak bij de kijkers. Althans, niet op de manier waarop ze waarschijnlijk bedoeld zijn.

Op Twitter wordt dan ook hard gelachen om een scène waarin Daan – gespeeld door Dorian Bindels – en Rik (Ferry Somogyi) de hoofdrollen spelen. In het fragment is te zien hoe de twee acteurs met elkaar op de vuist gaan en op een gegeven moment de auto, waarin Louise (het kind van Daan), begint te rollen. De kersverse vader probeert de auto te stoppen, maar komt uiteindelijk tussen een betonblok en de auto terecht.

Lees ook
Weer een nieuw ‘GTST’-gezicht: Meerdijk verwelkomt binnenkort nieuwe inwoner

Sarcastisch

“Iemand het 06-nummer van de Emmy’s? GTST heeft weer eens een ouderwets heerlijke cliff gemaakt”, luidt een van de reacties op het fragment. Onder deze tweet (inclusief beelden) verzamelen zich een hoop sarcasme. “Ik ken wel een Emmy, maar wil haar hier niet mee lastigvallen…”, schrijft iemand. Een ander laat weten: “Wauw! Ademloos gekeken.” Ook plaatsen mensen hilarische gifjes. Lees (én kijk) mee:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee