Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dubbele klap voor ‘GTST’-fans: ‘dit personage verlaat de soap’ én opnames per direct stilgelegd

Dubbele klap voor ‘GTST’-fans: ‘dit personage verlaat de soap’ én opnames per direct stilgelegd

Thuis & wonen
Dubbele klap voor ‘GTST’-fans: ‘dit personage verlaat de soap’ én opnames per direct stilgelegd

Stefano Sanders (Bas Muijs) mag dan misschien weer terug zijn in Meerdijk, maar dat betekent helaas niet dat er niemand vertrekt uit het soapdorp. Waar Sjors Langeveld (Melissa Drost) onlangs al haar koffers pakte, zou het zomaar kunnen dat Puck Odolphy (Annefleur van den Berg) binnenkort ook niet meer te zien is in ‘GTST’…

Nadat acteurs Rein van Duivenboden (Bobby) en Faye Bezemer (Lana) noodgedwongen afscheid moesten nemen van GTST, zwaaide ook Melissa af. En het lijkt erop dat Annefleur de volgende in het rijtje is.

Neemt Annefleur afscheid van ‘GTST’?

In de soapserie speelt Annefleur de rol van Puck, die dolgraag een beroemde designer wil worden. Afgelopen week was te zien dat ze de bruidsjurk van Tiffy mocht ontwerpen, iets waar ze zo trots op was dat ze het met de wereld wilde delen. Ze plaatste foto’s ervan op een online modeplatform en – je raadt het waarschijnlijk al – haar jurk viel op.

Naar Rusland?

De Russische modekenner en influencer Valeska Lazarev was meteen verkocht, ze moest die japon exclusief hebben. Puck wordt gevraagd om naar Rusland te komen. En daarmee is een exit voor actrice Annefleur heel dichtbij.

Nóg meer hints

Meer ‘hints’: ook in de televisiegids wordt de komende tijd niet meer over het personage geschreven. We zullen donderdag 19 maart echt weten of Puck niet meer terugkeert, want dan zal te zien zijn of ze echt naar Rusland vertrekt en Tiffy in de steek laat. Wordt vervolgd dus…

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gevalletje: hoe zou jij deze blik omschrijven, of in welke situatie geef je ‘m aan iemand? #puck #gtst #😕

Een bericht gedeeld door Annefleur van den Berg (@annefleurvdberg) op

Opnamestop ‘GTST’

Het zou natuurlijk ontzettend jammer zijn als de actrice écht een punt zou zetten achter haar rol, maar dat is niet het enige slechte GTST-nieuws. Maandagmiddag werd namelijk bekend dat de opnames van de soap per direct worden stilgelegd, vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus. De opnamestop geldt tot en met 6 april.

Lees ook
Hoe goed is de replica van het Lord Kingsley-schilderij in ‘GTST’ gelukt? Zoek nu zelf de verschillen

Geen gat

De kijker zal voorlopig niets merken van de opnamestop. Er liggen voldoende afleveringen klaar waarmee RTL nog tot en met 8 mei kan uitzenden, zo drukt ook Cas Jansen – beter bekend als Julian Verduyn in de serie – de kijkers op het hart. “De studio gaat even op slot, de uitzendingen gaan gelukkig gewoon door”, zegt hij tegen RTL Boulevard. Of er halverwege mei alsnog een gat zal ontstaan voor de fans van GTST? “Wij moeten ergens die tijd in zien te halen. Er worden nu allemaal creatieve oplossingen bedacht om te kijken waar we dat (kunnen) gaan doen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl, RTL Boulevard | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee