Je bent hier: Home > Thuis > Spoiler alert! Déze twee GTST-personages gaan trouwen (en hebben babyplannen!)

Spoiler alert! Déze twee GTST-personages gaan trouwen (en hebben babyplannen!)

Thuis
Spoiler alert! Déze twee GTST-personages gaan trouwen (en hebben babyplannen!)

Na een tijd van flink wat onbezorgdheid is het nu weer tijd voor mooie momenten in GTST. Soapactrices Marly van der Velden (Nina) en Stephanie van Eer (JoJo) verklapten eerder al dat er twee huwelijksaanzoeken aankwamen en nu weten we ein-de-lijk welke personages – naast Sjors en Amir – elkaar binnenkort het jawoord geven.

Lees ook: Deze ONM-acteur zien we binnenkort terug in GTST

Hoewel huwelijk tussen Anton en Linda momenteel in zwaar weer verkeert, hangt de liefde in de lucht in Meerdijk. Kort geleden is Amir op zijn knieën gegaan voor Sjors (het leuke is dat de twee in het echt óók een setje zijn), maar zij zijn niet de enige die eeuwige trouw aan elkaar zullen beloven. Enne, de twee hebben meteen al babyplannen!

Wil je niet weten wie er naast Sjors en Amir gaan trouwen? Stop dan hier met lezen!

En het gelukkige koppel is…

Lucas heeft een heftige tijd achter de rug. Zijn tante Marieke werd onlangs van het leven beroofd, zelf werd hij ontvoerd én zijn moeder Janine liep gevaar. Gelukkig is het nu weer wat rustiger voor de familie Sanders en vindt Lucas de nodige steun bij zijn geliefde Flo. Hij houdt zoveel van ‘m dat-ie zijn vriend tijdens een wandeling plotseling ten huwelijk vraagt. En – zo hebben Videoland-kijkers al kunnen zien – Flo twijfelt geen moment. Hij wil zelfs ‘heel graag’ in het huwelijksbootje stappen met Lucas!

Kinderwens

Alsof dat niet al romantisch genoeg is, hebben de twee ook meteen babyplannen. Ludo waarschuwt voor het soms lastige adoptieproces, waarop Flo antwoordt dat-ie een vriendin heeft die ook een kinderwens heeft. Zij zou het kindje van het stel kunnen dragen. Lucas zegt het te zien zitten, maar zijn blik verraadt iets anders. Of dit nog een staartje gaat krijgen? De tijd zal het moeten leren, maar GTST zou GTST niet zijn als het allemaal op rolletjes loopt.

Geen primeur

Het is niet de eerste keer dat er een homohuwelijk aan zit te komen in ‘Goede tijden, slechte tijden’. In 2014 stapte dezelfde Lucas in het huwelijksbootje met Menno, het personage dat vertolkt werd door de plotseling overleden Dave Mantel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: GTST