Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Alles wijst erop: neemt dít geliefde ‘GTST’-personage binnenkort afscheid van Meerdijk?

Alles wijst erop: neemt dít geliefde ‘GTST’-personage binnenkort afscheid van Meerdijk?

Alles wijst erop: neemt dít geliefde ‘GTST’-personage binnenkort afscheid van Meerdijk?

Hoewel Ludo (Erik de Vogel) al een tijdje terug is van het verlaten booreiland, is het nog altijd de vraag hoelang hij nog te zien zal zijn in ‘GTST’. Het lijkt er immers op dat hij de soap nu definitief zal verlaten. Hoe dan ook zou het zomaar kunnen zijn dat hij níet het enige personage is dat Meerdijk binnenkort verlaat.

Let op, spoilers!

Vorige maand moesten fans van GTST afscheid nemen van niet één maar zelfs drie geliefde personages. Ondanks het massale vertrek lijkt het nog niet gedaan met de leegstroom van Meerdijk. Er zijn namelijk steeds meer hints die erop wijzen dat nóg een vertrouwd gezicht afzwaait. Wil je nog niet weten wie de soap mogelijk gaat verlaten? Dan raden we je aan om hier te stoppen met lezen.

American dream

Voor iedereen die wél wil weten welk personage misschien niet meer te zien zal zijn, vallen we maar meteen met de deur in huis. Het lijkt erop dat kijkers Linda (Babette van Veen) binnenkort moeten missen. Haar dochter Sam (de zwangere Stijn Fransen) verrast haar moeder vlak voor de Meerdijk-loop namelijk met leuk nieuws: ze gaat trouwen! Om de bruiloft bij te wonen moet Linda afreizen naar Amerika, waar Sam een tijd geleden naartoe is verhuisd. Daar wil ze graag een reis door de VS aan vastplakken, maar Anton (Joep Sertons) kan zich helaas niet zoveel vrije dagen veroorloven.

Zomerstop in zicht

Anton moedigt zijn vrouw aan om alleen die reis te maken en verrast haar zelfs met een ticket naar Chicago. Vanaf daar kan ze in anderhalve maand naar New York reizen, om bij de bruiloft van haar dochter te zijn. Als Linda daadwerkelijk haar reis gaat maken, zou dat dus betekenen dat ze wekenlang niet te zien zal zijn in GTST. Enne, wie weet bevalt Amerika wel zo goed, dat ze niet eens meer terugkeert naar Meerdijk. Inmiddels weten we immers dat álles mogelijk is in de soap; helemaal nu de zomercliffhanger steeds een stukje dichterbij komt.

Lees ook
Nu GTST’s Demi bíjna gaat bevallen: zó zag actrice Noa Zwan er zelf uit als baby

Dubbele signalen op Instagram

Op het Instagramaccount van Babette van Veen is te zien hoe ze drie dagen geleden nog aan het repeteren was voor GTST, dus mócht ze vertrekken, dan zitten haar opnames er nog niet op. Daarentegen plaatste ze eerder deze week een quote die erop wees dat ze open staat voor nieuwe uitdagingen. “Dromen, durven, doen!”, schreef de actrice. “Gewoon maar ergens beginnen, een klein stapje zetten en je bent vertrokken! Let’s go.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Televizier.nl | Beeld: RTL, Instagram