Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Slechte tijden’ voor makers én fans van ‘GTST’: soapopnames opnieuw volledig stilgelegd

‘Slechte tijden’ voor makers én fans van ‘GTST’: soapopnames opnieuw volledig stilgelegd

Thuis & wonen
‘Slechte tijden’ voor makers én fans van ‘GTST’: soapopnames opnieuw volledig stilgelegd

Het zit de makers van ‘GTST’ helaas niet mee. Waar de jubileummaand alleen maar ‘goede tijden’ zou moeten brengen voor de cast en crew, krijgen ze nu jammergenoeg toch weer te maken met ‘slechte tijden’. De opnames moesten eerder dit jaar al stilgelegd worden wegens het coronavirus en dat is nu opnieuw het geval.

Opnames ‘GTST’ stilgelegd

De opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden zijn deze week uit voorzorg stilgelegd vanwege een coronabesmetting bij een crewlid. Dat laat een woordvoerder van producent EndemolShine weten. Volgens haar zijn er geen andere cast- en crewleden met klachten. “De GTST-protocollen hebben succesvol hun werk gedaan: er is snel en adequaat gehandeld en de betreffende collega is direct in quarantaine gegaan en maakt het goed”, aldus EndemolShine.

Herfstvakantie

Na deze week zijn alle werknemers al een weekje vrij vanwege de herfstvakantie. De opnames worden op 19 oktober hervat. Ondanks de kleine vertraging in het opnameschema, zal de kijker er niets van merken.

Niet de eerste keer

Begin dit jaar lagen de opnames ook al stil na de uitbraak van de coronacrisis. Met wat aanpassingen op de set konden de makers begin juni weer beginnen, maar voor kijkers van GTST betekende dit wel een vervroegde zomerstop én extra lang wachten op nieuwe afleveringen. Op maandag 31 augustus is het 31e seizoen van start gegaan, met vier afleveringen per week.

Niet getest

Onlangs spraken onze collega’s van NU.nl actrice Caroline de Bruijn over de opnames van GTST in tijden van de coronacrisis. “Godzijdank konden we in juni weer een beetje opstarten, want er waren geen nieuwe afleveringen meer om uit te zenden. Dat is in de dertig jaar dat GTST bestaat nog niet voorgekomen”, vertelde de brunette. Daarbij verklapte ze dat alle aanpassingen op de set geen garantie waren dat het filmen op die manier door kon gaan. “We worden niet getest, omdat de opnames het hele jaar doorgaan en we dan continu getest zouden moeten worden. Uiteraard krijgen we wel een test als we klachten hebben en blijven we dan thuis.”

Lees ook
‘GTST’-fans staat loeispannende weken te wachten: makers onthullen bloedstollende maandtrailer

Bloedstollende jubileummaand

Afgelopen donderdag was het precies dertig jaar geleden dat GTST voor het eerst op de buis verscheen. De makers hebben dan ook een extra spannende maand in petto voor alle fans, zo bleek uit de nieuwste trailer die onlangs verscheen. De grootste vraag blíjft de komende periode: keert Ludo Sanders (Erik de Vogel) nog terug in Meerdijk?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hieperdepiep hoera! Wij mogen vandaag maar liefst 30 kaarsjes uitblazen!🎂🎈#gtst #jarig #30jaar

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Bron: ANP | Beeld: RTL, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee