Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nog één week geduld: makers ‘GTST’ onthullen wederom spannende beelden van nieuwe seizoen

Nog één week geduld: makers ‘GTST’ onthullen wederom spannende beelden van nieuwe seizoen

Nog één week geduld: makers ‘GTST’ onthullen wederom spannende beelden van nieuwe seizoen

‘Jinek’ is weer van start gegaan, we kunnen inmiddels weer genieten van een nieuw seizoen ‘Voor Hetzelfde Geld’ en over een week is het ook ein-de-lijk tijd voor kersverse afleveringen van ‘GTST’. Vlak voor het weekend deelden de makers al een eerste trailer van het 31e seizoen en nu zijn er nóg meer beelden onthuld. En opnieuw: Zo. Veel. Vragen. (Én spanning, drama en sensatie).

Nieuwe beelden ‘GTST’

De eerste trailer van het nieuwe seizoen draaide vooral om het drama rondom het schilderij L’Absence en de familie Sanders. Daarnaast was te zien dat een gevreesde oude bekende terugkeert, om hoe dan ook het leven van Ludo (Erik de Vogel) wederom héél zuur te maken.

Sanders-drama

Ook in de tweede teaser van het 31e seizoen van GTST komt de vete aan bod. Hierin zien we dat Valentijn (Vincent Visser) bloed op een auto ontdekt, vermoedelijk het voertuig waarmee Amelie (Bo Maerten) van de weg is gereden. De tijd zal dan ook nog steeds moeten leren of de brunette de aanslag van Richard van Nooten (Edwin Jonker) wel heeft overleefd. Hij stelt Ludo voor een lastige keuze: kiest hij voor L’Abcence of toch voor zijn kleinzoon, Valentijn?

Nina en Bing?

Nóg een paar wel heel opvallende beelden in de trailer: wié is die vrouw met wie Bing (Everon Jackson Hooi) zo intiem is? Ook horen we Nina (Marly van der Velden) zeggen dat ze haar ex tóch weer terug wil, terwijl ze hem voor de zomerstop nog inruilde voor Daan (Dorian Bindels). Blijkt dat toch niet de juiste keuze te zijn geweest? En komen Bing en Nina dan tóch weer bij elkaar?

De tekst gaat verder onder de video.

Eerste aflevering ‘GTST’

Van wat er in de eerste aflevering van GTST gaat gebeuren, heeft RTL alvast een tipje van de sluier opgelicht: “Nina bluft dat ze kan koken. Bing versiert een vrouw. Amir kan alleen maar hopen dat Amelie het overleeft. Valentijn probeert wanhopig uit te zoeken wat er is gebeurd. Kleeft er bloed aan zijn handen?”

Lees ook
Aftellen! De bloedstollende trailer van het nieuwe ‘GTST’-seizoen (ínclusief Ludo met baard) is hier

Vier dagen

GTST keert op maandag 31 augustus weer terug op de buis. Fans die de soap via Videoland volgen, worden die dag getrakteerd op maar liefst zes (!) nieuwe afleveringen. In het nieuwe seizoen wordt de soap voorlopig vier dagen per week uitgezonden. Volgens RTL waarderen kijkers het dat RTL 4 op vrijdag eerder begint met de weekendprogrammering.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? Wacht… wat gebeurde er allemaal? #Valentijn #Amelie #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

OMG! Wat staat de Meerdijkers deze laatste week te wachten… #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Beeld: still, Instagram