Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ludo én zijn dark side zijn terug van weggeweest: makers ‘GTST’ onthullen bloedstollende maandtrailer

Ludo én zijn dark side zijn terug van weggeweest: makers ‘GTST’ onthullen bloedstollende maandtrailer

Ludo én zijn dark side zijn terug van weggeweest: makers ‘GTST’ onthullen bloedstollende maandtrailer

Waar Ludo Sanders (Erik de Vogel) maandenlang vermist is geweest, is de grootste schurk van Meerdijk sinds kort weer helemaal terug in ‘GTST’. Of ja, een beetje afwezig is-ie nog wel, maar daar lijkt de komende weken verandering in te komen. In de gloednieuwe maandtrailer zien we ‘m na een lange tijd weer in pak, zónder baard (#bestweerevenwennen) én met een pistool in z’n handen. De woorden die we ‘m horen zeggen tijdens dat shot (?) lijken te verklappen wie zijn of haar leven níet meer zeker is, maar die persoon is lang niet de enige die voor onzekere tijden komt te staan.

Nieuwe maandtrailer ‘GTST’

Nu we al bijna een jaar lang te maken hebben met het coronavirus en we van lockdown in lockdown vallen, is er weinig spannends te beleven. Gelukkig kunnen we ondertussen blijven smullen van alle perikelen in Meerdijk, want in GTST is te zien dat zich daar genóeg drama afspeelt. Van Ludo die na een maandenlange vermissing weer terug van weggeweest is tot Demi (Noa Zwan) die op het punt staat om tienermoeder te worden en Daan (Dorian Bindels) die zijn dochter kwijt dreigt te raken: de kersverse maandtrailer van de RTL-soap belooft weer veel goeds.

Adoptie

De familie Verduyn is momenteel in de ban van de zwangerschap van Demi. Waar de puber in eerste instantie vastberaden leek om het kindje weg te laten halen, wil ze het nu toch houden – met of zonder hulp van Marwan (Hassan Slaby). Haar ouders lijken er echter anders over te denken en Saskia (Tamara Brinkman) oppert dan ook om de baby te laten adopteren. Of Julian (Cas Jansen) het daarmee eens is, is nog maar de vraag, maar zijn blik lijkt te onthullen dat-ie nogal in shock zal zijn door Saskia’s voorstel.

Frustratie bij Marwan

Ondertussen weet Marwan niet hoe hij met de situatie om moet gaan. In de maandtrailer van GTST zien we hem zijn frustratie afreageren op een boksbal en lucht hij zijn hart. “Er wordt van alles van mij verwacht en tegelijkertijd interesseert het niemand wat het met mij doet”, horen we ‘m zeggen.

Raakt Daan zijn dochter kwijt?

Terwijl Marwan worstelt met de komst van zijn kindje, doet Daan er alles aan om zijn dochter niet kwijt te raken. Door zijn drankprobleem heeft hij zichzelf flink in de nesten gewerkt, waardoor Louise tijdelijk bij Rik (Ferri Somogyi) en Shanti (Bertrie Wierenga) logeerde. Zij hebben ondertussen nog steeds een kinderwens die maar niet in vervulling lijkt te gaan en Shanti’s liefde voor Louise wordt groter en groter. Haar moeder, Billy de Palma (Lone van Roosendaal), gooide laatst dan ook al een bizar balletje op. Moet Shanti niet gewoon de kinderbescherming bellen en Daan’s alcoholprobleem tegen hem gebruiken om vervolgens de voogdij over zijn dochter te krijgen? “Door jouw kutstreek ben ik mijn dochter kwijt”, horen we Daan schreeuwen, terwijl Rik achter hem staat. In het shot erna horen we het personage van Ferri aan zijn geliefde vragen “wat zij nou flikt”. Betekent dit dat Shanti werkelijkheid heeft gemaakt van het absurde plan van haar moeder?

Van huisgenoten naar liefdeskoppel

Wie in ieder geval wél aan de kant van Daan lijkt te blijven staan, is Tiffy (Cecilia Adorée). Sterker nog, alles wijst erop dat ze gevoelens aan het ontwikkelen is voor haar huisgenoot. In de nieuwe GTST-beelden lijken die te worden beantwoord. Wij kunnen maar één ding zeggen: Fingers. Crossed. Want hóe leuk zouden zij zijn als setje?

Nina en Bing

Het alcoholprobleem van Daan ontstond een tijdje geleden, doordat Nina (Marly van der Velden) hem had verlaten voor haar ex Bing (Everon Jackson Hooi). Na een vreselijk ongeluk belandde hij in het ziekenhuis en moest zijn been geamputeerd worden, waarna hij een tijdje moest revalideren. Inmiddels is hij alweer even terug, maar lijkt het níet meer hetzelfde te zijn tussen het ooit zo krachtige koppel. “Ik mis ons”, aldus Bing in de maandtrailer, waarna we Nina horen zeggen: “Het idee dat ik het moet aanraken (…) ik voel het gewoon even niet meer.” Aangezien Nina’s gedachtes en gevoelens zo veranderlijk zijn als het weer: betekent dit dat ze tóch weer een punt achter hun relatie wil zetten en ze misschien wel weer het leven van Daan overhoop komt gooien? Ook hier kunnen we maar één ding zeggen: fingers crossed dat het níet gebeurt.

Lees ook
Wil je even zien: ‘GTST’ deelt spectaculaire backstagebeelden van Ludo’s redding

Ludo’s dark side

Van Nina gaan we naar de rest van de familie Sanders in de maandtrailer van GTST. Ludo is namelijk terug van weggeweest en wil langzamerhand de zaken weer oppakken. “Maar vanbinnen gaat-ie kapot, geloof mij nu maar”, aldus Billy tegen Richard van Nooten (Edwin Jonker). Of… is-ie vanbinnen bezig met een wraakplan opstellen tegen zijn twee grootste vijanden van het moment? Zijn dark side lijkt in ieder geval weer op te borrelen. “Hoe is het nou om de dood in de ogen te kijken?”, horen we Ludo op een duistere toon zeggen. “Nou, die vraag kun je nu zelf beantwoorden. Het enige verschil tussen jou en mij is, dat ik het heb overleefd.” Terwijl we de stem van Ludo horen, komt er een beeld van Richard voorbij, waarna Sanders een schot lost. Zou hij hebben afgerekend met zijn aartsrivaal of proberen de soapmakers ons hier op het verkeerde been te zetten? Dat GTST-kijkers weer een hoop spanning staat te wachten, is in één ding dat zeker is. To be continued.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Beeld: still, Instagram