Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Makers ‘GTST’ onthullen nieuwe (rétespannende!) maandtrailer waarin dít personage wéér terugkeert

Makers ‘GTST’ onthullen nieuwe (rétespannende!) maandtrailer waarin dít personage wéér terugkeert

Thuis & wonen
Makers ‘GTST’ onthullen nieuwe (rétespannende!) maandtrailer waarin dít personage wéér terugkeert

Ludo (Erik de Vogel) is nog altijd vermist, Nina (Marly van der Velden) heeft Daan (Dorian Bindels) verlaten voor haar ex Bing (Everon Jackson Hooi) en de oneindige verhaallijn rondom L’Absence is nog lang niet voorbij. Wat duidelijk moge zijn, is dat het erg onrustig is in Meerdijk en daar komt in november géén verandering in. De makers van ‘GTST’ hebben de nieuwe maandtrailer vrijgegeven die veel onrust belooft. Daarnaast is te zien dat een geliefd personage voor de zoveelste keer zijn opwachting maakt, maar óók een gevreesde oud-inwoner van het soapdorp terugkeert.

Nieuwe maandtrailer ‘GTST’

De kersverse maand staat in GTST weer garant voor één bak ellende, zo blijkt uit de nieuwe maandtrailer van de soap. Er vloeit een hoop tranen, niet alleen bij Janine die binnenkort de zoektocht naar haar geliefde op lijkt te geven, maar óók bij Demi (Noa Zwan) die nog altijd gepest wordt.

Pesterijen

Dat Demi een moeilijke periode doormaakt, staat voorop. De puber is smoorverliefd op Marwan (Hassan Slaby), maar door hun leeftijdsverschil en de leugens hierover is een relatie onmogelijk. Daarnaast wordt ze al een tijdje gepest, wat komende maand alleen maar weer erger lijkt te worden. Zo begint de maandtrailer van GTST met een woedende Julian (Cas Jansen), die een jongen lijkt aan te willen vliegen. “Hoe noem je mijn dochter?”, horen we hem schreeuwen terwijl hij wordt tegengehouden door Marwan en Ilyas (Hamza Othman). Ook de broers krijgen deze maand een flinke klap te verduren: de buurtsuper van het gezin ligt helemaal overhoop.

Nóg een bruiloft?

Dat is niet de enige tegenslag die Ilyas voor zijn kiezen krijgt. Hij is namelijk na nog geen maand teruggekeerd van zijn stage in Melbourne, waar zijn vader het totaal niet mee eens is. Volgens Sami (Hakim Traïdia) heeft zijn zoon niet alleen zijn stage opgegeven, maar ook het respect van zijn vader. Maar wacht even, wat horen we Ilyas nu zeggen? Stappen hij en Jojo (Stephanie van Eer) in het huwelijksbootje?

Terugkeer Billy de Palma

In november maken twee oude bekenden opnieuw hun opwachting in GTST. Zoals aan het begin van dit seizoen al bekend werd, is het moment dat Billy de Palma (Lone van Roosendaal) weer terugkomt in Meerdijk eindelijk hier. Zij duikt niet alleen het bed in met Richard van Nooten (Edwin Jonker), maar slaat vermoedelijk de handen ineen met de kunsthandelaar die het nog altijd gemunt heeft op de familie Sanders. Wat hij van plan is? “De erfgenamen en het hele imperium van Ludo Sanders afhandig maken”, horen we hem zeggen tegen de blondine.

Stefano is (wéér) back

Familie en vrienden van Ludo lijken er inmiddels van overtuigd te zijn dat hij niet meer boven water zal komen. Althans, Janine wil hem niet dood wil laten verklaren, terwijl we Nina horen zeggen dat-ie niet meer terugkomt. Goede vriend Anton (Joep Sertons) neemt zelfs al afscheid van hem. Terwijl het over de perikelen van het gezin gaat in de maandtrailer, zien we Stefano Sanders (Bas Muijs) de villa van Ludo en Janine binnenwandelen. De acteur komt dus voor de zoveelste keer terug, maar het is nog maar de vraag voor hoelang dat is.

Lees ook
‘Slechte tijden’ voor makers én fans van ‘GTST’: soapopnames opnieuw volledig stilgelegd

Zéker niet de eerste keer

Dat het niet de eerste keer is dat Bas Muijs in de huid van Stefano Sanders kruipt, moge duidelijk zijn. Tussen 1999 en 2005 had de acteur een vaste rol in de soap, en een aantal jaar later (op 29 januari 2009 om precies te zijn) keerde het personage al even terug om zijn beste vriend Rik (Ferri Somogyi) bij te staan toen zijn vrouw Anita (Sabine Koning) op sterven lag. In januari 2014 maakte Stefano een tweede rentree in het soapdorp, ditmaal om de bruiloft van zijn zoon Lucas en Menno bij te wonen. Eerder dit jaar maakte hij ook al zijn opwachting, al bleek dat bezoekje ook slechts tijdelijk te zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee