Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wíé is Lotte? April belooft een wel héél bloedstollende maand te worden in GTST’s Meerdijk

Wíé is Lotte? April belooft een wel héél bloedstollende maand te worden in GTST’s Meerdijk

Wíé is Lotte? April belooft een wel héél bloedstollende maand te worden in GTST’s Meerdijk

Een nieuwe maand betekent gelukkig (!) ook weer een nieuwe dosis ‘GTST’-kijkvoer. En geniet er maar dubbel en dwars van, want het zou voorlopig zomaar de laatste keer kunnen zijn dat er maand lang nieuwe afleveringen verschijnen. Gelukkig staat ons in april weer heel wat spanning en sensatie te wachten, als we de trailer mogen geloven.

Nieuw personage ‘GTST’

Videoland-kijkers hebben de nieuwe aanwinst van GTST al mogen aanschouwen, maar in april zijn de fans die de soap via RTL4 volgen óók eindelijk aan de beurt om kennis te maken met Richard van Nooten (Edwin Jonker). Hij belooft voor heel wat onrust te zorgen in Meerdijk en met name voor Ludo (Erik de Vogel), maar GTST zou GTST niet zijn als er niet nog veel meer dingen zijn die de gemoederen hoog op laten lopen in Meerdijk.

Trailer april ‘GTST’

“April doet wat hij wil… ook in Meerdijk”, schrijven de soapmakers bij de apriltrailer op Instagram. En dat het een bloedstollende maand wordt, blijkt wel uit de beelden. Zo gaat het hard tegen hard tussen Nina (Marly van der Velden) en Bing (Everon Jackson Hooi), terwijl de brunette nu toch écht lijkt te vallen voor de charmes van Daan (Dorian Bindels). Zijn broer Rik (Ferri Somogyi) en Shanti (Bertrie Wierenga) werken intussen hard aan hun kinderwens, en vragen zich zelfs al af hoe ze de toekomstige kleine gaan noemen. Betekent dit dat het al raak is komende maand? Amir (Alkan Çöklü) lijkt Sjors (Melissa Drost) alweer vergeten te zijn en heeft het wel heel gezellig met Amelie (Bo Maerten), terwijl in april de familie Verduyn zich steeds verder in de nesten werkt. Want wacht, wie is die Lotte waar Saskia (Tamara Brinkman) en haar dochter Merel (Sophie Bouquet) het over hebben?

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

April doet wat hij wil… Ook in Meerdijk ⚠️

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Coronacrisis

De soap wordt sinds vorige week maandag nog maar vier dagen per week uitgezonden. Aanleiding is de huidige opnamestop vanwege de coronacrisis. Een begrijpelijke beslissing, vindt Jonker. “Op een gegeven moment was het ook niet houdbaar. Hoe wil je anderhalve meter van elkaar afstaan op de set? Dingen herschrijven. Dat gaat op den duur ten koste van de kwaliteit en dan moet je gewoon stoppen.”

Niet eerder van de buis?

Waar het gerucht ging dat het dertigste seizoen van GTST eerder én zonder zomercliff zou moeten stoppen door de aangescherpte maatregelen omtrent het virus, is dat volgens de soapmakers te voorbarig om dat nu al te zeggen. “Het klopt dat de opnames momenteel stil liggen en we half mei door de voorraad heen zijn”, aldus een woordvoerder eerder in De Telegraaf. “Daartoe hadden we zelf al besloten na het dringende advies van de regering om anderhalve meter afstand te houden. Tijdens de opnames van GTST is dat simpelweg niet te doen.”

Lees ook
Nieuw ‘GTST’-gezicht: Meerdijk is binnenkort weer een héél knappe inwoner rijker

Is er nog wel toekomst voor ‘GTST’?

Het zou sowieso spannend zijn of GTST wel überhaupt wel blijft bestaan. De dagelijkse soap heeft namelijk vele jaren goede tijden gekend, maar de kijkcijfers zijn helaas al een lange periode niet wat ze zijn geweest. Caroline de Bruijn (57), beter bekend als Janine Elschot, vreest voor haar baan. Dat vertelde ze afgelopen week aan Story. “We hebben nog altijd geen idee wat er met de serie gaat gebeuren. Die onzekerheid is er voor ons, maar ook nog voor de honderden anderen die aan de serie meewerken. Niet alleen mijn baan staat dus op het spel.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De familie Verduyn gaat op boevenpad ?‍♀ #gtst #Merel #opa #Henk #team

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Van lust naar ware liefde? ? #gtst #Nina #Daan

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, still