Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Makers ‘GTST’ verklappen: dít gaat er gebeuren in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen

Makers ‘GTST’ verklappen: dít gaat er gebeuren in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen

Makers ‘GTST’ verklappen: dít gaat er gebeuren in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen

De opnames van ‘GTST’ moesten wegens de coronacrisis stil worden gelegd met een vervroegde zomerstop als gevolg. Hierdoor hebben fans ontzettend lang moeten wachten tot de terugkeer van hun favoriete soap, maar het goede nieuws is: het moment is bíjna daar. Over anderhalve week kunnen we weer dagelijks genieten van een nieuwe aflevering en weten we ein-de-lijk hoe de verhaallijnen zich ontwikkelen in Meerdijk. Leuk voor alle kijkers: wat ons in de seizoensaftrap staat te wachten, kunnen we je alvast vertellen.

Bíjna een nieuw seizoen

Voor de zomerstop van GTST stond de soap natuurlijk in het teken van de vechtscheiding tussen Nina (Marly van der Velden) en Bing (Everon Jackson Hooi), maar speelden vooral het schilderij L’Absence én alle drama eromheen een grote rol. Leeft Amelie (Bo Maerten) nog in het nieuwe seizoen? En hoe loopt de boel af voor Valentijn (Vincent Visser) en Ludo (Erik de Vogel)? Het duurt niet lang meer tot we dit te weten komen.

Eerste aflevering ‘GTST’

Van wat er in de eerste aflevering van GTST gaat gebeuren, licht RTL alvast een tipje van de sluier op: “Nina bluft dat ze kan koken. Bing versiert een vrouw. Amir kan alleen maar hopen dat Amelie het overleeft. Valentijn probeert wanhopig uit te zoeken wat er is gebeurd. Kleeft er bloed aan zijn handen?”

Valentijn

Of Amelie nog leeft, blijft nog even gissen. Valentijn loopt daarentegen nog wél levend rond, zo blijkt uit het tekstje. Vincent Visser, de acteur die de rol vertolkt, vertelde onlangs echter al wél dat zijn personage uit de verhaallijn van GTST is geschreven. Hoe hij Meerdijk gaat verlaten, is nog even spannend.

Lees ook
Ferry Doedens bevestigt ontslag bij ‘GTST’: ‘Ik heb er verdriet van’

Vier dagen

GTST keert op maandag 31 augustus weer terug op de buis. Fans die de soap via Videoland volgen, worden die dag getrakteerd op maar liefst zes (!) nieuwe afleveringen. In het nieuwe seizoen wordt de soap voorlopig vier dagen per week uitgezonden. Volgens RTL waarderen kijkers het dat RTL 4 op vrijdag eerder begint met de weekendprogrammering.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? Wacht… wat gebeurde er allemaal? #Valentijn #Amelie #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

OMG! Wat staat de Meerdijkers deze laatste week te wachten… #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: still, Instagram