Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > GTST doet aan recycling: waar zagen we deze set nou eerder?

GTST doet aan recycling: waar zagen we deze set nou eerder?

GTST doet aan recycling: waar zagen we deze set nou eerder?

Terwijl de spanning naar de onlangs aangekondigde, allereerste wintercliff van Goede Tijden, Slechte Tijden langzaam opbouwt, viel ons in de Jan Maes-verhaallijn iets anders op. Eén van de sets kwam ons namelijk wel héél bekend voor…

Lees ook:
Say what?! Deze super bekende term komt uit Friends

Groene tijden
En wat blijkt: GTST doet – lekker groen – aan recycling. Want de boot waarop Maes – financieel directeur van het soap-ziekenhuis AZM en nieuwste griezel van Meerdijk – af en toe de nacht doorbrengt, blijken we in de serie al eerder te zijn tegengekomen.

Tweedehandsje
Er liggen nieuwe kussenhoezen op de bank en er zijn wat gordijntjes opgehangen, maar we weten het zeker… Die gekke engerd, die het middelpunt vormt van de cliffhanger die er één dezer dagen aan zit te komen, woont gewoon op de oude boot van Jack van Houten!

Mark-tplaatsje?
Van Jack, gespeeld door Mark van Eeuwen, namen kijkers in november 2012 afscheid, toen hij besloot met zijn zeilboot – déze dus – een wereldreis te maken. Blijkbaar heeft hij de wereld na zo’n vijf jaar dobberen wel gezien, want overduidelijk is dat Jack niet langer de eigenaar is van het schip.

Zoek de verschillen!
Had jij het hergebruik van de zeilboot al gespot? Zoek de verschillen in onderstaande beelden! En let vooral even op de patrijspoortjes en het kastje boven de bank, de lampjes aan de wand en zelfs de tafel die nog op dezelfde plek staat.

Jan Maes op zijn tweedehandsje:

Jack op zijn boot:

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Stills uit video’s