Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > GTST-acteur Cas Jansen licht tipje van de sluier op: ‘We krijgen in het nieuwe seizoen gezinsuitbreiding’

GTST-acteur Cas Jansen licht tipje van de sluier op: ‘We krijgen in het nieuwe seizoen gezinsuitbreiding’

GTST-acteur Cas Jansen licht tipje van de sluier op: ‘We krijgen in het nieuwe seizoen gezinsuitbreiding’

Na twintig jaar keerde Cas Jansen vorig jaar terug als Julian Verduyn in Goede tijden slechte tijden. Dit keer niet met grote liefde Jessica Harmsen (gespeeld door Katja Schuurman), maar met vrouw Saskia, zoon Steef, dochters Merel en Demi en als kerst op de taart: schoonvader Henk. Maar daar blijft het volgens de acteur niet bij. Er komt namelijk gezinsuitbreiding!

Gezinsuitbreiding

Alsof het met ook nog een hond in hun appartement nog niet druk genoeg is, krijgt de familie Verduyn in Goede tijden slechte tijden er in het nieuwe seizoen nog iemand bij. Zo vertelt de acteur in Goede Tijden, Zomer Tijden. “We hebben het natuurlijk al heel druk. We hebben drie kinderen, een hond en natuurlijk een opa. En dan krijgen we ook nog gezinsuitbreiding. Ja, de Verduyntjes maken het lekker bont”, vertelt de acteur.

De Koning

Vorig jaar keerde de acteur voor het eerst in twintig jaar weer terug in de soap. Het meest bijzondere volgens Cas? De Koning! “Dat was ook het meest rare. Toen ik voor het eerst op kantoor kwam, zei ik van; ik zou eigenlijk wel even bij De Koning willen kijken. Want dat is de enige set die over is van vroeger. En dat was echt bizar. Je loopt gewoon precies op dezelfde set als twintig jaar geleden. Hij stond alleen op een andere locatie, voor de rest is alles precies hetzelfde.”

Lees ook
Makers ‘GTST’ verklappen: dít gaat er gebeuren in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen

Nieuw seizoen

GTST keert vanaf aanstaande maandag weer terug op de buis. Fans die de soap via Videoland volgen, worden die dag getrakteerd op maar liefst zes (!) nieuwe afleveringen. In het nieuwe seizoen wordt de soap voorlopig vier dagen per week uitgezonden. Volgens RTL waarderen kijkers het dat RTL 4 op vrijdag eerder begint met de weekendprogrammering. De eerste beelden bekijk je hieronder.

Bekijk hier de hele uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden met Cas Jansen en Victoria Koblenko.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL | Beeld: Instagram, Goede tijden slechte tijden