Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Grijp je kans: nog één keer nostalgisch shoppen bij de V&D

Grijp je kans: nog één keer nostalgisch shoppen bij de V&D

Grijp je kans: nog één keer nostalgisch shoppen bij de V&D

Goed nieuws voor iedereen die de V&D toch echt wel een beetje mist! Je hebt namelijk nog één keer de kans om spullen van deze warenhuisketen te shoppen! In het Noord-Brabantse plaatsje Son zal op industrieterrein Ekkersrijt dit weekend een pop-up store verschijnen waarin kleding van de V&D verkocht wordt!

17 trailers aan overgebleven voorraad van de V&D webshop werden door opkoper Dennis Steines gekocht met zijn bedrijf Timco Voordeelmarkt. Steines benadrukt dat het hierbij zeker niet om restjes gaat, het is de voorraad van de webshop en die is nooit te koop geweest in de winkels! En het is voor het grootste deel nog najaarsmode ook! Je kunt dus echt nog één keertje ouderwets op V&D koopjes jagen!

14440642_1811928469019514_5653397290277478461_n

Foto via Facebook: timcovoordeelmarkt

In de pop-up store zal enkel kleding verkocht worden. Andere huishoudelijke items van de V&D zullen in het Friese Dokkum te krijgen zijn. De kleding zal met 60% korting verkocht worden en omvat bekende merken als Esprit, Levi’s en Jack and Jones. Een heel goede reden dus om dit weekend eens in Son langs te gaan.

giphyshooppen

Beeld: giphy.com

De pop-up store in Son zal waarschijnlijk van aanstaande vrijdag tot en met zondag open zijn. Als er daarna nog spullen over zijn, is er een grote kans dat de de pop-up store in de loods nog een keertje opengaat.

Lees ook:

Hudson’s Bay opent nog 7 winkels in Nederland!

Deze 4 zomertrends neem je mee naar het najaar

Shoppen: 9x herfstjassen onder € 150 die je nu al kan dragen

Bron: omroepbrabant.com / rtlnieuws.nl