Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Gratis kinderposters in de kinderkamer

Gratis kinderposters in de kinderkamer

Gratis kinderposters in de kinderkamer

Wist je dat je online veel gratis kinderposters kunt vinden? Download de kinderposters en laat ze (voor het beste resultaat) uitprinten bij een printshop bij je in de buurt.

Je kunt de posters met een mooie kleur tape aan de wand bevestigen of bijvoorbeeld in een mooie lijst hangen! Zo ziet helemaal niemand meer dat het een gratis print is.

De leukste kinderposters

Op deze manier blijft het leuk en betaalbaar om vaak van posters te wisselen in de babykamer of kinderkamer. Ik ga hieronder de leukste kinderposters met je delen. Diverse ontwerpers hebben voor kinderkamerstylist.nl trouwens niet alleen “free download posters” ontworpen maar ook gratis mobiles, een groeimeter, aankleedpop en meer! Vind hier alle gratis downloads via Kinderkamerstylist.nl.

Kraamcadeau

Tip: Een gratis download is ook origineel als kraamcadeau. Download zo’n poster en koop er bijvoorbeeld een mooie lijst bij. Als je handig bent, kun je bijvoorbeeld nog de naam van de baby op de poster zetten.

Wij gingen online voor je op zoek en vonden bij Moodkids een erg leuke poster ontworpen door Pimpelmees. Omdat de zwart-wittrend op dit moment groot is, ging ik ook op zoek naar een gratis zwart-witposter en die vond ik! Hoe cool is deze gratis pandaposter via de buitenlandse blog van Nalle’s house. Benieuwd naar meer posters in het buitenland, zoek via Google bijvoorbeeld naar “free poster download”.

Leerzaam en leuk de gratis ABC poster van “The Birds and the Bees”. Hoe luxe, je kunt hem uitprinten in een blauwe of roze variant.

Hieronder bij de shopping producten tonen we alle gevonden posters. Veel plezier ermee.