Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Leuke websites voor (gratis) breipatronen

Leuke websites voor (gratis) breipatronen

Leuke websites voor (gratis) breipatronen

Ben je aan het breien of naaien geslagen? Deze websites hebben patronen die net even anders zijn. Dit zijn de leukste websites voor (gratis) breipatronen en naaipatronen.

Gratis breipatronen?

Je kunt kiezen voor gratis breipatronen, maar als je er een klein bedrag voor over hebt kun je vaak véél mooiere patronen krijgen. Daardoor ben je ook blijer met het eindresultaat. Fijn, want je hebt er niet voor niets zo hard aan gewerkt. Ons advies: inverteer een klein bedrag in een mooi patroon en je zult uiteindelijk veel meer plezier hebben van het eindresultaat. Hieronder vind je de leukste sites voor breipatronen, soms gratis en soms niet!

1. Wool and the Gang

Ben je net begonnen met breien? Dan heeft de website Wool and the Gang complete ‘ready to knit-kit’ en kortje filmpjes met handige instructies. Ervaren breisters slagen gegarandeerd in de webshop met leuke breipatronen en prachtige puur-natuur wol uit Peru. Ga je naar New York? Bezoek dan zeker de winkel van Wool and The Gang op 98 Thompson Street in Soho.
www.woolandthegang.com

2. MagpiePatters

Breien, haken, naaien, borduren: voor elke techniek zijn er patronen te vinden op de website MagpiePatterns.com. Alle patronen zijn net een beetje anders dan de doorsneepatronen en vaak heel verrassend. Denk aan grappige babymutsjes, mooie sjaals, gekke knuffels. Bekijk ook even de blog voor meer inspiratie.
www.magpiepatterns.com

3. Naaipatronen

Als je niet zo ervaren bent, is een naaipatroon in het Nederlands wel zo fijn. Op de website Naaipatronen.nl vind je de leukste patronen met makkelijke handleidingen.
www.naaipatronen.nl

4. De Stoffige Juffrouw

Bij De Stoffige Juffrouw kun je online kleurige stofjes, hippe patronen en vrolijke fournituren kopen. De stoffen zijn van merken als Bora, Hamburger Liebe en Znok. De patronen van merken als Colette Patterns, Minikrea en Clever Charlotte.
www.stoffigejuffrouw.nl

5. Happy Stitches

Als je in de webshop van Happy Stitches rondsnuffelt, dan word je meteen blij. Wat een vrolijkheid: van patronen tot complete pakketten. Heb je geen tijd of zin om het zelf te maken? Bij Happy Stitches maken ze ook items op aanvraag.
www.happystitches.nl

Fanatieke breister? Stitch’n Bitch is een wereldwijd ‘breinetwerk’ waar de passie voor breien samengaat met gezelligheid.
http://www.stitchnbitch.nl