Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Voor alle ‘Gossip Girl’-fans: déze nieuwe Netflix-serie wordt je nieuwe lievelings

Voor alle ‘Gossip Girl’-fans: déze nieuwe Netflix-serie wordt je nieuwe lievelings

Voor alle ‘Gossip Girl’-fans: déze nieuwe Netflix-serie wordt je nieuwe lievelings

‘Gossip Girl’-fans opgelet! Heb je je favoriete serie al minstens vijf keer gezien maar blijf je ‘m leuk vinden? En ben je nog altijd op zoek naar een soortgelijk verhaal dat kan tippen aan de avonturen van Blair en Serena? Goed nieuws, binnenkort verschijnt jouw nieuwe lievelingsserie gewoon op Netflix.

Lees ook: Netflix onthult releasedatum állerlaatste seizoen ‘House of Cards’

Jongeren op een exclusieve school, de nodige romances en geheime zaakjes: het vat de gloednieuwe Spaanse serie ‘Élite’ samen in een paar woorden. En dat belooft veel goeds, vooral voor degenen die niet genoeg kunnen krijgen van ‘Gossip Girl’ en ‘La casa de papel’.

Rijk vs. arm

In ‘Élite’ draait alles om de levens van drie arbeidskinderen die niet al te veel te besteden hebben, maar zich wél inschrijven bij een van de meest exclusieve scholen in het land. Daar begeven ze zich tussen extreem rijke jongeren, wat voor de nodige confrontaties zorgt.

Bekende gezichten

Netflix geeft helaas nog niet veel prijs over de nieuwe serie, maar een paar foto’s verklappen al wél dat we een aantal bekende gezichten terugzien in ‘Élite’. Zo heeft María Pedraza – beter bekend als de gegijzelde Alison Parker uit ‘La casa de papel’ – een van de hoofdrollen te pakken en zien we ook Jaime Lorente (ook wel Denver uit de retespannende Spaanse serie) terug in de veelbelovende Netflix-topper.

‘Élite’ zal dit najaar op Netflix verschijnen en bestaat uit acht afleveringen. Tot die tijd moeten we het doen met de foto’s op dit Instagramaccount. Spannend!

🥀#ÉliteNetflix #Élite

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix) op

Esperando hasta el otoño like…

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix) op

Las 👑👑👑

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Cosmopolitan | Beeld: Giphy