Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Beste uitvinding ever: er is nu speciaal ijs voor twijfelkonten!

Beste uitvinding ever: er is nu speciaal ijs voor twijfelkonten!

Beste uitvinding ever: er is nu speciaal ijs voor twijfelkonten!

Slaat de keuzestress bij jou gelijk toe bij het zien van alle smaken ijs bij de ijsboer? Mokka, appeltaartijs of toch gewoon vanille… Een ijsboer uit het plaatsje Driehuis constateerde dit probleem en kwam met een geniale oplossing: ijs speciaal voor twijfelaars!

Moeite met kiezen
Om het de mensen aan zijn ijskraam wat gemakkelijker te maken, heeft ijscoman Rob Kok van IJspaleis Driehuis sinds deze week ‘euh-ijs’ op de kaart gezet. ‘We hebben meer dan 75 smaken in de vitrine, dus het is niet meer dan logisch dat onze klanten soms moeite hebben met kiezen,’ vertelt hij aan De Stentor.

Euh-smaak
Het idee ontstond vorige zomer. ‘Een klant grapte dat er een euh-smaak moest komen om zo meer bolletjes te verkopen,’ vervolgt hij. Geen gek idee, vond Rob, dus is het euh-ijs deze zomer ook écht in zijn ijswinkel te vinden.

Verrassing
Euh-ijs houdt in dat je de keuze niet zelf hoeft te maken, maar dat je verrast wordt met een bolletje ijs. De smaak van deze nieuwe ijssoort verandert iedere dag en is niet alleen voor de besluiteloze mens. Want ook als ijsliefhebber mét voorkeur kun je deze nieuwe ijssoort uitproberen door een bolletje ‘euh-ijs’ te bestellen!

Bron: Linda

Lees ook: