Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Goed nieuws: je kunt in de toekomst waarschijnlijk met je hond praten!

Goed nieuws: je kunt in de toekomst waarschijnlijk met je hond praten!

Goed nieuws: je kunt in de toekomst waarschijnlijk met je hond praten!

Soms zouden we gewoon heel even in het hoofd van onze hond willen kijken. Want wat bedoelt-ie nou precies met dat schuine koppie? Maar guess what: écht praten met je hond zou weleens werkelijkheid kunnen worden.

Lees ook: Waarom je juíst met je hond in bed moet slapen

Binnen tien jaar is er namelijk een geavanceerd vertaalprogramma waarmee mensen kunnen communiceren met hun hond. Dat voorspelt althans een team van futurologen in dienst van Amazon. Zij zijn vooral bezig met het bedenken en ontwikkelen van potentiële bestsellers en volgens hen is een dogtranslator slechts een kwestie van tijd.

Wolven
Het is nu al mogelijk om geluiden van prairiewolven te ontcijferen. ‘Die hebben verschillende geluiden – in blaf- of jankvorm – voor het aanduiden van verschillende soorten roofdieren en kleuren,’ vertelt futuroloog William Higham aan The Guardian.

Negatief
Ook verkoopt Amazon al een kattenvertaler. Maar de reacties daarop zijn nu nog vooral negatief: de katten zouden er verward door raken. Mocht je dus al enthousiast zijn geworden, hou er dan wel rekening mee dat je hond weleens heel onaardige dingen kan zeggen…

via GIPHY

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!

Bron: Ad.nl