Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Goals: deze zelfgemaakte schommel kan over de kop!

Goals: deze zelfgemaakte schommel kan over de kop!

Thuis & wonen
Goals: deze zelfgemaakte schommel kan over de kop!

Wat doe je als je langgekoesterde kinderdroom nog altijd niet in vervulling is gegaan? Dan neem je het heft in eigen handen, en laat je hem alsnog uitkomen. Zo dacht ook 36-jarige Colin Furze, en dus bouwde de volwassen man een schommel die 360 graden kan draaien. En ja, dat betekent dus dat hij over de kop kan gaan. Life goals!

Copyright: NSMBL

Adrenaline kick met uitzicht
Colin is een Britse vlogger en bouwde de schommel gewoon in zijn achtertuin. Nog een drijfveer voor het bouwen van deze geniale schommel voor volwassenen, was indruk maken op zijn zoontje 3-jarige Jake. Het frame van de swing 5,6 meter lang en de as, die ronddraait, is 5 meter lang. Hierdoor heeft Colin niet alleen een adrenaline kick, maar ook nog eens een prachtig uitzicht heeft wanneer hij een rondje draait. Aan de andere kant van de as heeft Colin een jerrycan van 25 liter water vastgemaakt, om zijn gewicht enigszins te compenseren.

Dad makes only 360 degree SWING

Copyright: NSMBL

Gevaarlijk
Hoe deze schommel werkt? Colin moet zijn voeten tussen twee balken neerzetten, en zich heel goed vasthouden om te gaan schommelen. Daarna schommelt hij eerst op de normale manier en wanneer hij hard genoeg gaat leunt hij met zijn lichaam naar voren om meer dan 180 graden te draaien. Klinkt best een beetje eng en gevaarlijk, en is dan ook niet veilig voor kinderen. Zelf was Colin tijdens de proefrit op zijn eigengebouwde schommel ook best zenuwachtig, zo vertel hij in de vlog.

Benieuwd hoe het eruit ziet wanneer deze papa schommelt? Bekijk dan gauw de video!

Bron: NSMBL, Youtube

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee