Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Goals: Dit is het grootste springkussen ter wereld!

Goals: Dit is het grootste springkussen ter wereld!

Goals: Dit is het grootste springkussen ter wereld!

Soms denken we met lichtelijke weemoed terug aan onze kindertijd. Geen zorgen over belastingaangiften, het halen van deadlines of zoeken naar een baan. De enige zorg die we als kind hadden, was kiezen met wie we na schooltijd wilden spelen en of we alsjeblieft pannenkoeken mochten eten. Good times.

Ongegeneerd spelen
Er komen nou eenmaal best veel verplichtingen om te hoek kijken bij de uitdaging die volwassen zijn heet. En dat maakt dat we soms zo graag eventjes weer kind zouden willen zijn. Herkenbaar? Dan zou je vast weleens urenlang willen schommelen, of ongegeneerd op een springkussen tekeer willen gaan.

272 meter lang
Ha! Good news babes, want dat kán! En wel op het grootste springkussen ter wereld, wat speciaal voor volwassenen gemaakt is. Het briljante speeltoestel is 272 meter lang en is gemaakt door het Belgische bedrijf V-Formation. Mocht je dus over een joekel van een tuin beschikken of een privéstrandje hebben, dan zou je dit springkussen prima kunnen huren. Nodig al je collega’s uit en je zult voor de rest van je loopbaan de ster van je werk zijn!

Bekijk in onderstaande video hoe het springkussen eruit ziet!

Bron: NSMBL, Youtube

Lees ook: