Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Say what?! Deze acteurs uit ‘Ginny & Georgia’ zijn in het echt broer en zus

Say what?! Deze acteurs uit ‘Ginny & Georgia’ zijn in het echt broer en zus

Say what?! Deze acteurs uit ‘Ginny & Georgia’ zijn in het echt broer en zus

Ken je dat? Je bent zó verslaafd aan een serie dat je al uren op Google en Instagram hebt besteed aan het uitpluizen van de privélevens van de acteurs. Zo kom je achter leuke feitjes. Fans van de Netflix-serie Ginny & Georgia kwamen er zo al snel achter dat de actrices die dochter Ginny (Antonia Gentry, 23 jaar) en moeder Georgia (Brianne Howey, 31 jaar) spelen maar acht jaar schelen in het echt. Nu hebben ze nóg een leuk weetje ontdekt.

Ginny & Georgia

Moeder en dochter spelen, terwijl je eigenlijk maar acht jaar verschilt: dat is een hele kunst. Maar wat als je juist in het echt familie bent, maar moet spelen van niet? Dat overkwam twee acteurs uit Ginny & Georgia die in het echt broer en zus zijn.

Broer en zus

We hebben het hier over acteur Raymond Ablack, die Joe speelt in de serie, een van de love interests van Georgia. Zijn zusje Rebecca speelt ook in de serie, namelijk de rol van Padma, de fling van Marcus. Weinig fans van de serie wisten nog dat de twee broer en zus zijn, totdat Raymond een post plaatste op Instagram. Bij de foto’s met zijn zusje schreef hij: “Ik besef goed hoe bijzonder het is en wat een geluk ik heb dat ik onze gedeelde droom heb kunnen beleven samen met mijn zusje. Ik voel me dankbaar.”

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door raymondablack (@raymondablack)

Lees ook
¿Impaciente? Netflix stilt honger naar állerlaatste seizoen ‘La Casa de Papel’: eerste beelden van opnames

Tweede seizoen

Deze week kondigde Raymond ook ander leuk nieuws aan: er komt een tweede seizoen van de serie. Dit nieuws komt niet onverwachts, want Ginny & Georgia is een groot succes. Volgens Netflix keken meer dan 52 miljoen huishoudens wereldwijd naar de serie in de eerste 28 dagen na de release. Het tweede seizoen werd op hilarische wijze door de acteurs aangekondigd in onderstaande video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door raymondablack (@raymondablack)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard  | Beeld: Still Netflix