Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Gin-tonicfans opgelet: dit festival mag je niet overslaan

Gin-tonicfans opgelet: dit festival mag je niet overslaan

Thuis & wonen
Gin-tonicfans opgelet: dit festival mag je niet overslaan

Voor iedereen die een goede gin-tonic ook wel kan waarderen én aanstaand weekend nog een lege agenda heeft is er een festival dat je eigenlijk niet mag missen: het Gin Festival in Amsterdam.

Lees ook: Beste nieuws ever: er komt een muziekfestival in Disneyland!

Op vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei vindt in onze hoofdstad de tweede editie van het Gin Festival plaats. Tijdens het festival in de Undercurrent op de NDSM-werf leer je alles over je favo drankje, en wordt er uiteraard ook genoeg geproefd. Er zijn meer dan tweehonderd merken aanwezig en bij elke stand kun je gratis proeven. Klinkt goed, toch?

Drank mag dan de hoofdrol spelen op dit festival, er is natuurlijk ook genoeg te eten om een bodempje te leggen. Speciaal voor het Gin Festival vaart er een gratis pond tussen NDSM-werf en Centraal Station. Vrijdagtickets kosten € 25, zaterdagtickets € 21,50. Aan de deur zijn de kaartjes € 5 duurder. Klik hier om tickets te bestellen. 

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee