Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Giel Beelen en Matthijs van Nieuwkerk scoren filmrol!

Giel Beelen en Matthijs van Nieuwkerk scoren filmrol!

Giel Beelen en Matthijs van Nieuwkerk scoren filmrol!

Matthijs van Nieuwkerk kennen we allemaal als de vlotte presentator van De Wereld Draait Door, en Giel Beelen als het mannetje van de radio. Toch gaan deze BN’ers het binnenkort over een andere boeg gooien, want ze zullen te zien zijn op het witte doek!

BN’ers
Voor de film Ron Goossens – Low Budget Stuntman, de nieuwe film van New Kids-makers Steffen en Flip, kruipen niet alleen Giel en Matthijs in een acteerrol. Want het New-Kids duo heeft ook nog Gerda Havertong, Dick Maas en Humberto Tan weten te strikken. Daarnaast kun je ook nog zangeres Bonnie St Clair, Henk Schiffmacher, Edwin Smulders, Thomas Acda en Brimstone-regisseur Martin Koolhoven binnenkort in de bioscoop bewonderen.

Hoofdrol
Het nieuws werd bekend gemaakt door producent Kaap Holland Film en Entertainment One. Natuurlijk zullen bovenstaande namen allemaal een korte cameo hebben, en de hoofdrollen door bekende acteurs gespeeld worden. Tim Haars, Bo Maerten en Henry van Loon mogen deze hoofdrollen vertolken.

Verhaal
De film is – zoals we van de New-Kids makers gewend zijn – een komedie. Het verhaal gaat over een dakloze man die een bekende actrice voor zich probeert te winnen. Zijn manier? Zich aanmelden als stuntman. Sounds promising! De film is vanaf 26 januari 2017 in Nederlandse bioscopen te zien!

Bron: RTL

Lees ook: