Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > TIP: Zo maak je het spitsuur thuis stukken relaxter

TIP: Zo maak je het spitsuur thuis stukken relaxter

TIP: Zo maak je het spitsuur thuis stukken relaxter

Dilemma: je wilt gezond en lekker eten en door de week moet het vooral ook snel op tafel staan. Deze tips maken het spitsuur thuis stukken relaxter. 

Flair samen met Queens

Wat eten we vanavond?

Je kent het wel, de week gaat niet helemaal zoals gepland. Druk-druk-druk op werk en help… compleet vergeten boodschappen te doen. Vanavond is er ouderavond op school of de kinderen moeten naar voetbaltraining. En je had ook bedacht binnen een half uur iets lekkers en gezonds op tafel te zetten. Maar wat? Wéér pasta of aardappelen, groenten en vlees? Onze tip: denk eens aan vis uit de diepvries. Heel gezond, altijd op voorraad én makkelijk te bereiden.

De makkelijke maaltijd

Met Pangalicious kun je eindeloos variëren. De graatloze visfilets zijn er in verschillende soorten: naturel, gemarineerd of gepaneerd. Direct vanuit de vriezer bak de filets bijvoorbeeld in de oven (200°C) in 20-22 minuten gaar. Kook er wat lekkere groente bij en maak ook wat gebakken aardappeltjes. Binnen een half uur roep je: ‘aan tafel’. Varieer met de groentes en bijgerechten. Probeer eens roerbakgroente met rijst, een frisse salade of een zomers stamppotje.

Bereidingstips

Vis bereiden lijkt vaak veel gedoe. Niets is minder waar. En met deze tips bak je de pangafilet nog een stukje makkelijker.

  • In de oven kun je makkelijk smaakvolle vis bereiden. Verwarm de oven voor op 200°C. Ook handig, Pangelicious kan direct vanuit de vriezer zo de oven in.
  • Bak je de vis in de pan? Ga dan voor een goede pan met een anti-aanbaklaag. Komt de vis rechtstreeks uit de vriezer, bak de vis dan op middelhoog vuur gaar.
  • Ook heerlijk op de barbecue. Zorg dan dat het rooster goed geolied is. Niet is vervelender als de pangafilet blijft plakken.

 

Queens pangafilet

Proef met korting

Probeer Pangalicious nu voor € 1* met SCOUPY. Koop waar jij maar wilt, upload de kassabon en krijg binnen 48 uur het verschil terug. Ook meedoen? Download de gratis
Scoupy-app of ga naar scoupy.nl. *Op=op. Max. 1 deelname p.p. Zie scoupy.nl voor alle voorwaarden.