Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Gezocht: vrouwen met een bijzondere missie

Gezocht: vrouwen met een bijzondere missie

Gezocht: vrouwen met een bijzondere missie

Voor de rubriek VIP is Flair op zoek naar inspirerende vrouwen met een bijzondere missie. Ben jij of ken jij een VIP? Laat het ons weten! 

nogutsnoglory

In de Flair van deze week staat het mooie verhaal van Ellen Gerritsen (37). Zij zamelt voor de stichting No Guts No Glory geld in om daarmee kankerpatiënten, die in Nederland zijn uitbehandeld, financieel te helpen met een behandeling in het buitenland als die niet door de verzekering wordt vergoed

No Guts No Glory

‘In 2006 werd bij mijn broer Sander kanker geconstateerd. Hij was niet meer te genezen en zou nog maximaal een half jaar te leven hebben. Sander accepteerde dat niet en ging op zoek naar manieren om toch nog behandeld te kunne worden en daarmee zijn leven te verlengen. Hij gaf zich op voor proefonderzoeken en kwam uiteindelijk in Duitsland terecht. Die laatste behandelingen werden niet vergoed door de zorgverzekeraar en daarom was er veel geld nodig. Sander heeft toen onze stichting opgericht en wij, familie en vrienden, zijn geld gaan inzamelen. Hij heeft zo van zes maanden toch nog zes jaar kunnen maken. In zijn laatste weken vroeg hij of ik door wilde gaan met de stichting, zodat er meer mensen geholpen konden worden. Een leven is waardevol, iedereen heeft er recht op om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Met heel mijn hart en ziel zet ik me nu, vrijwillig, in voor No Guts No Glory, vernoemd naar zijn levensmotto.’

flair45Wil je het hele verhaal van Ellen in Flair 45 lezen? Vanaf woensdag 29 oktober ligt het nummer in de winkel of bestel online via Tijdschrift365.nl.

Kijk ook op www.stichtingngng.nl voor meer informatie over de stichting No Guts No Glory.

Meld je aan!

Ben jij of ken jij een een VIP? Mail dan snel naar Flair@sanoma.com. Leuk om te weten: Flair beloont stichtingen van de VIP’s met € 500.