Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Gezinsvlogger Christien: Op vakantie met vier zoons naar Makkum?!

Gezinsvlogger Christien: Op vakantie met vier zoons naar Makkum?!

Gezinsvlogger Christien: Op vakantie met vier zoons naar Makkum?!

Even voorstellen: Christien Wynia (43) woont in Utrecht en heeft een druk leven als moeder van 4 prachtige zoons van bijna 16, 14, 11 en net 9. Ja, je leest het goed, 4 jongens! Van wie 2 pubers en 2 bijna. Ze houdt ervan mensen bij elkaar te brengen, ook in de buurt. Zo is ze actief betrokken bij het straatfeest en heeft ze een groot netwerk met inspirerende mensen om zich heen. Sporten vindt ze heerlijk: bootcampen in het park, tennissen, hardlopen of lekker lopen met de hond.

Klinkt alsof ze het allemaal goed voor elkaar heeft.. Toch stond haar leven 8 jaar geleden helemaal op zijn kop, toen haar man Sjoerd verongelukte bij een speedbootongeluk. Hij was pas 42. Christien bleef achter met 4 kleine kinderen waarvan de jongste nog geen 1 was. De plotselinge dood van haar man deed haar beseffen dat het leven zomaar afgelopen kan zijn. Dus als er nu kansen of uitdagingen voorbij komen pakt ze die met beide handen aan. Zo koos ze op haar 39e alsnog voor een carrière als model. En kreeg ze een nieuwe liefde.

En nu heeft ze een nieuwe uitdaging in haar leven: vloggen voor Libelle TV. Ze gaat vloggen over haar hectische gezinsleven met haar zoons en hoopt  inspiratie te bieden aan mensen hoe ze door een donkere periode in hun leven kunnen komen.

Christien vertrekt met haar 4 zoons op vakantie naar hun huisje in Makkum. Dat vergt de nodige voorbereidingen: er moet van alles mee en er moet nog heel wat worden opgeruimd. De vaatwasser, de gamekelder, noem maar op. De ene zoon maakt zich bovendien nuttiger dan de andere. Eenmaal aangekomen in Friesland…. regent het! Als de avond valt, worden ze op een prachtige zonsondergang getrakteerd en denkt Christien weer even terug aan Sjoerd.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10