Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Gezellig! Deze gigantische opblaaseilanden ga je deze zomer overal zien

Gezellig! Deze gigantische opblaaseilanden ga je deze zomer overal zien

Thuis & wonen
Gezellig! Deze gigantische opblaaseilanden ga je deze zomer overal zien

Hoewel je er nu misschien nog niet aan moet denken om in je bikini in het water te chillen (althans, niet in Nederland), wordt er ondertussen hard gewerkt aan allerlei tools voor de aankomende zomer. Waar we het afgelopen jaar massaal naar de winkel vlogen om de leukste floaties binnen te halen, draait het dit jaar volledig om hoe groter, hoe beter. De opblaasbare luchtbedden worden namelijk ingeruild voor gigantische opblaaseilanden.

Lees ook: Opblaasflamingo, move over! Op dit avocadoluchtbed wil je ronddobberen deze zomer

Met een oppervlakte van 10 vierkante meter zijn de opblaaseilanden ideaal voor een middagje ontspanning op het water met al je vriendinnen of het hele gezin. Net zoals de welbekende opblaasbare luchtbedden die je vorig jaar werkelijk overal voorbij zag drijven, komen er ook bij deze trend allerlei dieren kijken, denk hierbij aan flamingo’s en eenhoorns.

Prijskaartje

Goedkoop zijn de opbaaseilanden overigens niet. Het zogenoemde ‘party island‘ heeft namelijk een prijskaartje van maar liefst 150 dollar. Maar hé, dan krijg je er wel iets gaafs voor terug. En wanneer je de kosten met je vriendinnen deelt, valt het uiteindelijk allemaal reuze mee!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts € 10.

Bron: Telegraaf | Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee