Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Gevulde taco’s met tonijn

Gevulde taco’s met tonijn

Thuis & wonen
Gevulde taco’s met tonijn

Mmm.. Mexicaanse taco’s met een twist! Dit keer niet met gehakt of kip, maar met tonijn. In de video laat Sofie je zien hoe ze de gevulde taco’s maakt. 

Gevulde taco’s met tonijn

Voor 2 personen

Dit heb je nodig

1 blikje tonijn (200 gr)
1 paprika
1 ui
1 blikje rode kidneybonen (160 gr)
snuf cayennepeper
1/4 tl komijn
200 gr tomatenblokjes
4-6 tacoschelpen

Zo maak je het

Bak de tacoschelpen volgens de bereidingswijze op het pak af. Snijd de ui en paprika in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak het uitje met de paprika en de kruiden aan. Tip: je kunt ook een Mexicaanse kruidenmix gebruiken. Voeg na circa 3 minuten de tonijn, kidneybonen en de tomatenblokjes toe. Laat dit ongeveer 5-10 minuten pruttelen totdat het meeste vocht is verdwenen. Vervolgens kun je de tacoschelpen vullen met de saus.

Ook lekker met wat ijsbergsla.

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

Bekijk ook:

Shoppen is altijd een goed idee